_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
PIERWSZA wersia glocka to GLOCK17 potem byly inne modele 17c 17t 17l jakis tam juz nie pamietam roznily sie konstrukcja np:dlugoscia lufy potem byl glock 18 i kolejne litery alfabetu
AAAZZZZZZ to glocka 35 na nowa 10mm amunicje . KOLES ale zes palna z tym 16 ahaahahah
dlatego mowie ze nie jestem pewny to moze chodzilo o 18 nie pamietam
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
Gepardzik [Usunięty]
Wysłany: Sob 12 Mar, 2005 14:25
hmm załóżcie sobie osobny temat o glocku
co do samej skargii KoLeS po 1. wyluzuj, emocjonalne skargi nie będą nawet rozpatrywane, po 2. to nie żaden VAC tylko hlg, po 3. hlg bezpodstawnie nikogo nie kopie/banuje, więc przejżyj sobie konfiga
co do pozwalania na jakieś wyszukane skrypty... wszystkie starania w ułatwieniu sobie grania nie przewidziane przez samych twórców jest próbą oszukiwania i tak już zostanie, jak zrobią w cs tryby burst i single to wtedy będziemy tak grać, narazie nie ma to gramy jak jest
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
Hmm hlg zanic nie banuje ? Czesto jest tak np na aim mapie lub innych, że wyskakują aimbot warningi i jest to błąd hlg, np. klik!
Wysłany: Sob 12 Mar, 2005 14:45
Wish chodzi mi tutaj tylko o skrypty w konfigach, sprawa aimbot warningów to osobna rzecz w hlg...
RastamaN [Usunięty]
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2005 17:39
Cos o Tym wiem juz 3 razy mnie banowalo za bursta a w confie nic nie mialem dopiero jak zrobilem sobioe nowego cfg to ten HLG dal mi spokoj! w kazdym razie zrob sobie nowego confa i zamien sobie config.cfg i swoj cfg na default i wtedy kombinuj... ja tak zrobilem i mam luuuz