A przestań faul na bramkarzu a ta łysa pała nic nie zareagowała. ;/ Chealsea to miernota jak dla mnie. Bez Barcy LM to juz lipa, znowy bezdie finał Porto - Lyon albo cos, szkoda czasu na oglądanie tego.
barca i tak jest najlepsza.
_________________ THE BEST TEAM
K@Cz@N [Usunięty]
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 16:12
Jesli chodzi o Pana "dyb" to demko zostalo nagrane na sulku i tam dostal bana. Jak stwierdza (na bordzie.cs.pl) ze nie czitowal, to usunie sie bana. Na bydzi jak mi wiadomo to nie posiada bana.
A co do Bydzi oraz adminowa nia tam przez innych (bowiem gram tam pod innym nickiem - by sprawdzic jakie zasady tam panuja), to:
- sa admini ktorym zwisa to co dzieje sie na serwie i pilnuj zeby im bylo dobrze.
- oraz sa tacy ktorzy wprowadzaja swoje wlasne zasady, ktorym reszta ma sie dopasowac.
Wiec tez bede tam czesciej wpadal. Bo cos chlopaki nie panuja co sie dzieje na serwie. :X
K@cz@N dobrze robisz. Dobrze by bylo powymieniac paru adminow, ktorzy robią przekręty na serwach, pare demek albo czegos i papa Ale to juz nie odemnie zalezy Fajna ta emotka
- sa admini ktorym zwisa to co dzieje sie na serwie i pilnuj zeby im bylo dobrze.
- oraz sa tacy ktorzy wprowadzaja swoje wlasne zasady, ktorym reszta ma sie dopasowac.
Bo cos chlopaki nie panuja co sie dzieje na serwie. :X
hmm a moze jakies dowody? sugestie? przyklady?
Cytat:
paru adminow, ktorzy robią przekręty na serwach, pare demek albo czegos i papa
to samo...
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 18:01
VorteX_PL napisał/a:
K@Cz@N napisał/a:
Bo cos chlopaki nie panuja co sie dzieje na serwie. :X
hmm a moze jakies dowody? sugestie? przyklady?
Nie bede dawal przykladow, bo wtedy bede musial poleciec po nickach i bedzie z tego jeszcze wiekasza zadyma. Tylko zakomunikowalem. Wiecej nie bede mowil.
jestem tego samego zdania co kaczan choć nie śadze żeby trzeba było wymieniać adminów, ale texty typu cze wam // nick z boku ekranu są denerwójące zresztą mówłem jush o tymj liqsowi
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
jestem tego samego zdania co kaczan choć nie śadze żeby trzeba było wymieniać adminów, ale texty typu cze wam // nick z boku ekranu są denerwójące zresztą mówłem jush o tymj liqsowi