Witam
Problem jest znany ale strasznie denerwujący, mianowicie jeżeli nie ma admina część oszołomów raszuje perfidnie. Jest to serwer Tp. A zwróć takiemu uwage, to ci będzie mówił że grać nie umiesz i cię wyzywa. Ok nie ma admina umawiamy sie ze gramy na FFA i jest oki, bo wiesz ze mozesz sie spodziewać gościa wszędzie, inna taktyka. Ale wiekszość nie raszuje, a taki jeden czy drugi potrafi posuc całą zabawę.
No to wtedy sie prosi kolegów z jego drużyny o zvotowanie, no to zrobi to 2 czy 3 graczy reszta jakby głucha.
Co proponuję, nie wiem czy było już to poruszane, szukałem ale nie znalazłm.
Strefy raszu. Specjalne pluginy, które zabijają raszera w odpowiednich miejscach zanim ustalony czas nie minie. Troszkę z tym roboty pewnie jest, ale map nie jest dużo, więc dla zdolnego admina nie powinno to stanowić problemu.
Czekam na opinie.
2 sprawa to tak na marginesie. WYLUZUJCIE troszeczkę. Czasami jak się gościa ze swojego teamu postrzeli to płacze jak by mu się rodziców zabiło.
osobiscie wole serwy bez jakis hiper modow ale jfk ma racje z tymi plebsami
niema adma to robi sie totalny quake @ ffa bez zasad i wogle ludzie uciekaja z serwa...
te pluginy cos by daly ale im wiecej modow itp tym wieksze lagi ? :F
no sokol ten plebsior jeden to tez zawsze raszuje jak admina nie ma no dobra troche oszukuje ^^
JEST taka sprawa ze jakos malo adminow jest na serverze .
kurde gdyby sie jedna osoba na tym serverze nie pojawila to napewno bym mial admina ale niestety nawsadzalem mu na max'a i KAPLICA ^^ nie moge jak patrze na te IKONY emocji to mnie brecht ogarnia ^^ TEN JEST NAJLEPSZY >>>>
A zreszta ja swiece przykladem NP: moja kulturwa ^^ pelna i bardzo bogata w roznego rodzaju epitety i ***cenzura*** ^^ no ale jestem skromny wiec sie opanowywuje . NO ale wyszlo szydlo z worka i juz jest wszystko tak jak dawniej taka mila rodzinna kochana atmosfera ^^
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Śro 23 Mar, 2005 13:31
B_S_E napisał/a:
kurde gdyby sie jedna osoba na tym serverze nie pojawila to napewno bym mial admina ale niestety nawsadzalem mu na max'a i KAPLICA ^^ nie moge jak patrze na te IKONY emocji to mnie brecht ogarnia ^^ TEN JEST NAJLEPSZY >>>>
A zreszta ja swiece przykladem NP: moja kulturwa ^^ pelna i bardzo bogata w roznego rodzaju epitety i ***cenzura*** ^^ no ale jestem skromny wiec sie opanowywuje . NO ale wyszlo szydlo z worka i juz jest wszystko tak jak dawniej taka mila rodzinna kochana atmosfera ^^
No a jak
A co do tematu, to ten problem juz byl poruszany i nie przeszla taka propozycja, wiec teraz raczej tez nie przejdzie
Propozycja anty-rasza była już rozwazana, były robione pierwsze pomiary do jego załozenia, niestety, napotkaliśmy problem nie do przeskoczenia, nie można robić ganic w róznych płaszczyznach, a zatem większość mapek miała by luki w ochronie
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...