no to co najlepiej Twoim zdaniem nic nie robic?? No ale jak sie raszera podkabluje to ma kika A propo, ostatnio podkablowałem jednego, bo 2 x raszował, to zacząłl sie pluć inny gracz i wyzywac ze po co kabluje. No paranoja. I dla takiego też kika za obraze w złej sprawie dodatkowo takiej osobie. Sam nie lubie kablowania ale tutaj sie inaczej nie da.
Gepardzik [Usunięty]
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 01:37
jak by ktoś nie zauważył to MOTD sie trochę zmienił na sulku, na bydzi juz mi sie nie chciało
RastamaN [Usunięty]
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 20:08
te antyraszery to lamerska sprawa na serwie trzeba poprostu konsekwentnych adminow! :> ktorych czasami brakuje :> powinni siedziec na serwie i pilnowac nawet nie wchodzic w zbedne konwersacje poprostu kick! + kick +kick i ban jak dalej niedociera :> to najlepsze lekarstwo :> kick! :>
PozdroNaLagu!
Widzę że chyba nie grales nigdy na takis serwie gdzie jest to dobrze rozwiazane. Na fenix.katowice tak jest.
NIe ma z raszerami najmniejszego problemu a adminow tez czesto nie ma. A tak bede pisał nikami bo ile mozna wytrzymac:
5.3 -jak nie ma admina raszuje jak głupi. A weź mu cos powiedz . jak wchodzi admin to grzeczny jak baranek.
Cfaniakuje upierdliwy na maxa.
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 11:33
RastamaN napisał/a:
te antyraszery to lamerska sprawa na serwie trzeba poprostu konsekwentnych adminow! :> ktorych czasami brakuje :> powinni siedziec na serwie i pilnowac nawet nie wchodzic w zbedne konwersacje poprostu kick! + kick +kick i ban jak dalej niedociera :> to najlepsze lekarstwo :> kick! :>
PozdroNaLagu!
Co Ty jestes normalny Myslisz, ze adminowie, nie maja nic innego do roboty, nie pracuja nie ucza sie, tylko non stop graja?? Znajdz mi takiego czlowieka, co bedzie non topa, na serwie, to ja mu oddam swojego admina Zastanow sie co Ty piszesz