Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 17:14 kolejni raszujący :/
Czwartek, 24.03.05 godzina 17
devjanty-mariuszek steam_0:1:2793899
dean steam_0:1:3689218
Tradycyjnie rasze Demko nagrane, niestety nie mam FTP, więc co najwyżej mogę wysłać head adminowi. Dopóki był Bubel na servie to wszystko było w porządku. Jak poszedł, to i wszystko z nim
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 17:21 Kolejny raszujący baran :\
Nie chce nic mówić ale admina nie ma a koleś raszuje na de_cbble.A jak mu się zwraca uwagę to zabija
1 [Harmonium]-=Atreides=-[* STEAM_0:0:191617 2686 no no Proponuje jakąś małą nagane
To już się kur** robi nudne! Gram z quitem na cs_office, było 2.40, a koleś "!" wyskakuje na respa CT i zabija nas :| to już kurde głupie. Troche na niego pokrzyczałem i obraziłem, ale takto by nadal raszował, takto jest jak nei ma adma, a podobno jest 13 adminków, więc nie wiem gdzie oni są..., nie pamiętam o której godzinie to było, bo nei patrzyłem, ale było na cs_office
popieram gronka w 100% ten artrides wyzywał mnie i moja rodzine, jak mu zwrucilem uwage aby nie raszowal...
pozniej jeszcze raz mu zwrocilem uwage to obrzucił mnie textami z bluzgatora a pozniej zabijal co runde