sry przeczytaj post wyzej....
i jedno- dla mnie nie jest zabawne jak mowisz do mnie " jedz i ***cenzura*** mu w ryja"
sry moze jestem malo "smiechowy"ale to mnie raczej obraziolo niz rozsmieszylo....
i moim zdaniem admin powinien pilnowac porzadku na servie po 1-sze a po drugie zajmowac sie czym innym w szasie obecnosci na sevie moze sie myle jesli tak sprostujcie mnie....
[ Dodano: Czw 14 Kwi, 2005 21:07 ]
jeszcze jedno... vortex powiedzial przez mica do mnie o tym j^ebniecu w ryj....
mam nadzieje ze sie przyznasz ze tak powiedziales
bo jesli nie to bedziesz u mnie niezlym cfaniakiem i kłamca..... a ja nielubie takich osob
jeszcze jedno... vortex powiedzial przez mica do mnie o tym j^ebniecu w ryj....
mam nadzieje ze sie przyznasz ze tak powiedziales
bo jesli nie to bedziesz u mnie niezlym cfaniakiem i kłamca..... a ja nielubie takich osob
a czemu mialbym klamac?
powiedzialem tak i tyle
wyobraz sobie ze oprocz CSa mam tez zycie codzienne i stresy z tym zwiazane
ale skoro bierzesz wszystko na serio to ja nic nie poradze (pisanie skarg rowniez)
[ Dodano: Czw 14 Kwi, 2005 21:15 ]
a ja nie jestem złośliwy ani chamski. jesli cie to urazilo to sorry
ale czy odreagowywanie na mnie stresu za to, ze cie ktos inny zbluzgal to dobre wyjscie?
PRZEPROSIŁ
mozna zamknac i nietrzeba nic rozpatrywac tylko mozna jakos tak upomniec tego poteca za wyzywanie ?
poprostu nielubie przekleństw kierowanych w moja strone
i chciałbym poprosic aby admini zajmowali sie problemami graczy a nie mowili np. niewidzialem jak to mowi/robiłl i koniec.
jakas inicjatywa, proba pogodzenia...
ale to tak na marginesie
i chciałbym poprosic aby admini zajmowali sie problemami graczy a nie mowili np. niewidzialem jak to mowi/robiłl i koniec.
jakas inicjatywa, proba pogodzenia...
ale to tak na marginesie
hmm co do tematu to się nie wpowiem bo sytuacji nie widziałem ale jeżeli chodzi o takie skargi w grze ze ciebie ktos wyzwal to na to nic w sumie nie poradzimy gdzy malo jest swiadko, np taka sytuacja: raszowanie; wchodzi typek ktory znalazl serwa przez steama albo cos i widzi Tp no to mysli fajnie strefy znam(inne jakies domyslne) no to jazda i nagle patrzy a tu koles po za strefe wybiega, ale ta ktora koles znal a nie ta nasza,i krzyczy kicka mu kicka a my jezeli kicniemy no to potem bedzie za co kick i tak wkolko dlatego albo jezeli minimum 3 osoby mowia tak samo, albo jezeli jakiejs osobie ufamy to wtedy mozemy kicnac a nie jezeli 1 osoba tylko tak mowi. A a propo tego ze mamy sie wypytywac to powiem tak admin tez czlowiek i on na serwa nie przychodzi tylko "poadminować" ale także pograc, roluźnić się.