Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 17:56 VorteX - SkargA
juz kilka razy ci powtarzalem vortex ze to ze masz admina nie znacz ze mozesz sie rzadzic
ADMIN - nie oznacza WLADCA ale POMOCNIK
powody skargi:
1.VorteX przerzuca graczy po to zeby sam mogl wejsc do danej druzyny
2.ZamiasT poczekac na auto VorteX przezuca graczy wg wlasnego uznania [zamiast poprosic kogos lub poczekac az sam sie przeniesie]
narazie to tyle ...
niec do ciebie nie mam vortex [jako gracza] ale jako admin sie nie sprawdzasz ...
[hehe niech zgadne kto zaglosowal na nie ]
moze nie mam racji co do przezucania zamiast auto zle przezucaniue zeby moc samemu wejsc do teamu jest conajmniej nie na miejscu...
Ostatnio zmieniony przez @lien Nie 17 Kwi, 2005 18:35, w całości zmieniany 1 raz
Auto to shit i przerzuci Ci do jednego teamu same lamy a w drugim kozaków zostawi. W jednym topicu zarzucili adminom to, że nie potrafią dobrze wyrównać team'ów, to jak się za to zabrali to znów Wam nie pasuje. A przerzucać może ludzi, jeśli chce wejść do danej drużyny, jeśli to jest team mogacy raszować. Bo nie widze sensu aby admin miał admina jak nie może pilnować drużyny raszujacej bo w niej nie ma miejsca, a on nie moze przerzucic bo juz go "władcą" nazwą.
Weźcie se szelki popuścice bo Was pampers srogo Cisnie, widać, że admini się zrobili za dobrzy dla Was i za bardzo wam popuszczali, a ze skarg dawno nie było to teraz bedziecie skłądać o byle co skargi. Jeszcze brakuje, abyscie pisali zażalenia związane z brakiem ortografii lub interpunkcji piszących adminów.
I jeszcze raz...
DEMO!?
SCREEN!?
DATA!?
I brawo @lien... sam siebie poparłeś i to jako jedyny... congrats
Nie chce się kłocić, ale to jest perfidne. Terro wygrywa na aztecu, VorteX^^ jest na spec. Przeżuca z Terro do CT! Po to, aby do T iść, tak ma się wykazywać admin? ....
maturą ja sie nie stresuje stresuje sie jak mnie starsi od CSa odciagaja zebym sie uczyl
wyglada na to ze na bydzi admin jest niepotrzebny bo gracze typu alien i pinwin radzą smi sobie lepiej
a skargi sa na mnie bo gram duzo, jakies 2-3 godzinki na dzien moze wiecej albo mniej zalezy ile roboty/nauki no i ja uzywam admina do tego, do czego byc powinien
co do statszenia, napisalem juz ze siedze w przegrywajacym i czwicze DGL tylko ze na niektorych mapak lapie raszownikow albo po prostu wole tego czy innego teama.
alien, pinwin: patrzcie na admina z innej perspekwyty. nie na kogos kto przerzuca ludzi wedlug uznania zeb y statsic tylko po to, zeby scigac raszerow, blzgajacych, chamskich, lub po prostu wyrownywac teamy. ale ejsli tego nie rozumiecie macie prote wyjscie: albo grajcie jak mnie nie ma, ablo nie grajcie, albo grajcie dopiero wtedy jak m zabiora admina lub z niego zrezygnuja
to wszystko in this matter
[ Dodano: Nie 17 Kwi, 2005 19:42 ]
Cytat:
juz kilka razy ci powtarzalem vortex ze to ze masz admina nie znacz ze mozesz sie rzadzic
czyli mam sluchac co ty mi mowisz
wiesz co, ja sie wole slchac regulaminu
[ Dodano: Nie 17 Kwi, 2005 19:43 ]
o solid napisal prawie dokladnie to samo co ja chcialem a ja tu klawiature zuzywam bez potrzeby
[ Dodano: Nie 17 Kwi, 2005 19:44 ]
szkoda alien, bo cie lubilem, pinwina podobnie (i nic ci nie mowilem o twoich wyczynach) ale widocznie myle sie w ocenianiu niektorych. sad but true
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 18:58
hmmm moze sie mylilem ale to dlatego ze do tej pory nie widzialem zeby ktorys z adminow dzialal w tem sposob...
jezeli wielszosc uwaza ze sie myle to przepraszam ... [apropo tych wyczynow - chetnie wyslucham twoich zastrzezen do mojej osoby]
ludzie Vortex jest loozak ja nic do niego nie mam zawsze mozna sobie pogadac pozartowac itp. Czy wg ciebie pingwin admin powinien siedziec przed kompem jak z kolkiem w ****ie i byc tak sztywny jak ty?