A ja zwracam się z prośba czy jak by się zwolniło miejsce i któryś admin by zrezygnował z cw to czy bedzie mozliwość rozpatrzenia mojej prośby o admina na cw. nie chodzi mi tytaj o rozgrywki klanowe ponieważ do nich mamy jako klan serwer pif -pafa ale o to że w nocy nikogo nie ma na serwerku cw na bydzi i chciałbym potrenować spary 2/2 , a na publiku nawet gdy o 2 w nocy jest pusto to nie założe hasła.
Z góry dziękuje za odpowiedz.
Jeśli h@ rozpatrzą to pozytywnie to jeśli bedzie potrzeba to napisze normalną prośbę .
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
sprawa wyjątkowo zostanie rozparzona, odp niebawem.
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:03
Dodac mu bo nie mielismy jak sobie popykac wczoraj, normalnie weszlismy w 4 z Minutem Pindziorem i Ciastkiem o 2 w nocy, a ty za chwile polowa serwa Wiem ze ludzie uwielbiaja grac z nami, dlatego smutno nam bylo ich wypraszac
mary [Usunięty]
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:05
juz do was nie wejde
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 19:07
mary napisał/a:
juz do was nie wejde
Oj Mary nie bucz, Ty akurat bylas fajowym fragusiem
To forum to jest jedna wielka grupa, ktoś prosi o adma na bydzi :: CW - rekrutacja zamknięta, narciaż. Ciastek napisał - poszło wyjątkowo do rozpatrzenia ... n/c
To forum to jest jedna wielka grupa, ktoś prosi o adma na bydzi :: CW - rekrutacja zamknięta, narciaż. Ciastek napisał - poszło wyjątkowo do rozpatrzenia ... n/c