CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Krótszy czas rundy ??

Krótszy czas rundy ??
Sie wie ^^
31%
 31%  [ 7 ]
Nie ma mowy !
68%
 68%  [ 15 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22

Autor Wiadomość
s!

Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 01:26   Krótszy czas rundy ??

Proponuje zmienic mp_roundtime (czas rundy :P ) na krotszy np. 2 min.
Czasami mnie terepie jak taki jeden z drugim delikwentem kampia(chodza wolno :D ) i sie czeka i czeka i czeka....
Przyspieszy to rozgrywke przez co stanie sie ona atrakcyjniejsza.
A 2 min. to baaaaaardzo duzo czasu na skladna akcje.

CPL bleeee !

enc'us
[Usunięty]

Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 07:17   

Ja sie troszke pospieszyłem z odpowiedzia i zaznaczylem sie wie, lecz po glebszym przemysleniu tej ankiety sadze ,ze powinienem zaznaczyc nie ma mowy.
Przedstawie pewna wczorajsza sytuacje ;] :
Mapa de_nuke. Jestem w T, terro bez przerwy przegrywa, na tablicy 5-0 dla CT. Cała taktyka (ze tak sie wyraze :faja: ), opiera sie na szybkich atakach, a to pochylnia, blaszak, czy podworko.
CT dokladnie kryje te miejsca i mamy wynik jaki widac.
Rzucam pomysl, zeby troche poczekac na poczatku rundy na skalkach, ku mojemu zdziwieniu wiekszosc team'u idzie na te skalki (nie sadzilem ze mam taki dar przekonywania :D ). W szeregach CT wkrada sie lekko zdezorientowanie, gdzie te panienki z T. Na zegarze 2:30 zaczynamy atak, po minucie pojawia sie napis Terrorist Win, a w nastepnej rundzie upragnione ak :) .
I to w moim odczuciu jest TW & TP, gdzie wspolna praca (zespolowa) prowadzi do zwyciesta.
Sadze wiec ze te 2min, moze nie wystarczyc na skladna akcje (nie mowie ze na ta co opisalem)

PS. Denerwujacy jest fakt, ze czesc osob na servie, nie ma pojecia o TP, mam na mysli kampienie, gdzie po 1min zostal 1terro, bo caly team rzucil sie do ataku, a ten maly czlowiek probuje cos wykombinowac i skradajac sie (zaznacze, ze nie siedzi w miejscu).
W moim odczuciu te 3min sa dla terro (mapa de_xxx) i kiedy rozpocznie sie atak nie ma znaczenia, wazne zeby byl skuteczny :cfaniak:

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 07:47   

na mapach cs_ (militia, italy, office) to jest stanowczo za malo zeby team mogl cos zrobic. 3 minuty tez za malo :P

*G*

Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 08:40   

nie... gdyz grajac na servie gdzie jest time 2:00 to runda dduuuuzo bardziej sie dluzy :\ i sie kijowiej gra

s!

Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 09:25   

A tam gadacie. W nowym configu CB v1.4 czas rundy ustawiony jest na 1:44 i jest to wystarczajaco na skladna akcje. Ale w sumie co 10 osob to nie 16 ;/

K@Cz@N
[Usunięty]

Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 09:56   

no dla mnie to by bylo lepiej jak by runda miala 2 minuty. Szybcie by sie to rozgrywalo...

nappy

Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 09:59   

s! napisał/a:
A tam gadacie. W nowym configu CB v1.4 czas rundy ustawiony jest na 1:44 i jest to wystarczajaco na skladna akcje. Ale w sumie co 10 osob to nie 16 ;/

I w sumie public to nie cw... bo tam mamy taktyki.
Więc troszke za mało te 2 minutki.
nVidia GF8800 GTS 640 513/1600 @ 675/2100

addOns: Icemat Siberia, Razer DeathAdder, Steelpad QCK

lnk

Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 10:14   

Z jednej strony to malo 2 min. a z drugiej komu by sie chcialo czekac az dwie osoby szukaja sie na calej mapie
de_xxx terro kampi lub na cs_xxx ct kampi a najgorzej jak obydwoje kampia :rotfl2:

RastamaN
[Usunięty]

Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 10:38   

JA bym byl za 2.5 min bo ten czas w zupelnosci musi wystarczec a 2 min za krotko :> ale 3 minuty to jest dlugo i dlugo i dlugo... o 0.5 minuty bym skrocil czas conajmnije :>

LiqS
[Usunięty]

Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 09:39   

Czas rundy pozostanie jaki jest... EOT !

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi