Kaczan pamiętasz 1 punkt regulaminu adminów? Jeśli nie to brzmi on tak:
1. Admini muszą sobą prezentować wysoki poziom kultury i opanowania - mają swiecić przykladem zarówno na serwerze jak i na forum! Gdy złamia ten punkt będą karani o wiele surowiej niż zwykli gracze poprzez odebranie flag czasowo lub na stałe, nawet jeśli będzie to dotyczyło samego forum.
Ktoś tu jego nie rozumie, ale to powinni ocenić H@.
007 uspokój się, każdy ma prawo wypowiedzieć się w kwestii kandydata na admina, a K@Cz@N-a opinie są cenne gdyż je argumentuje w konkretny sposób, a nie " spoko koleś " i to wszystko co niektórzy mają do powiedzenia. Ponadto to jest jego zadnie i każdy może je dobrowolnie wyrazić i komentarze co do czyjeś opinii są jak najbardziej nie na miejscu, zwłaszcza takie:
"Uważam, że nie musicie się wypowiadać w kwestii podań o admina, gdyż wszyscy już wiedzą, że:
K@cz@n - jest zawsze na nie.
Nowik - jest zawsze na tak."
nic to nie wnosi do tematu a tylko prowokuje
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
tak wogole to ja nie jetsem zawzse na tak jakby przejzec moje posty to owszem około 90% jest na tak ale nie dlatego ze cos tam co tylko ja graczy naprawde znam i lubie i wiem jak oni graja oraz co robia na serwerze wiec wyrazam swoja opinie
Nic nie chce mowic i nic do nigogo nie mam ale zauwazylem ze w kazdej prosbie o adma kaczan jest na nie
Dlaczego (oczywiscie nic do ciebie nie mam) a tak wogole jakiego programy uzywasz do robienia grafik kaczan chcialem sprobowac zrobic jakas
K@cz@n nigdy nie dostalem kicka za rushowanie !!!! Nie wiem skad Ci sie to wzielo, ale nigdy, napewno nigdy nie dostalem kicka za rushowanie. Dostalem dwa razy przez "przypadek" kicki od Vortex'a i od Tofika. Gdy po wejsciu na server spytalem sie za co kick, oni odpowiadali "sry rap za kicka, mialem wlaczonego amx-a i niechcacy nacisnalem" i "sry rap za kicka, niechcacy, chcialem kogos innego", a wiec to nie bylo za zadne rushowanie. Jeszcze jednego kicka dostalem od Vorcia za klotnie i wtedy juz sie nie pytalem za co, bo bylo wiadomo , ale napewno nigdy nie dostalem kicka za rusha i tego moge byc w 100 % pewien
K@Cz@N [Usunięty]
Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 18:04
rap napisał/a:
K@cz@n nigdy nie dostalem kicka za rushowanie !!!! Nie wiem skad Ci sie to wzielo, ale nigdy, napewno nigdy nie dostalem kicka za rushowanie. Dostalem dwa razy przez "przypadek" kicki od Vortex'a i od Tofika. Gdy po wejsciu na server spytalem sie za co kick, oni odpowiadali "sry rap za kicka, mialem wlaczonego amx-a i niechcacy nacisnalem" i "sry rap za kicka, niechcacy, chcialem kogos innego", a wiec to nie bylo za zadne rushowanie. Jeszcze jednego kicka dostalem od Vorcia za klotnie i wtedy juz sie nie pytalem za co, bo bylo wiadomo , ale napewno nigdy nie dostalem kicka za rusha i tego moge byc w 100 % pewien
aha... dobrze wiedziec
Ostatnio zmieniony przez K@Cz@N Śro 20 Kwi, 2005 19:00, w całości zmieniany 3 razy
007 uspokój się, każdy ma prawo wypowiedzieć się w kwestii kandydata na admina, a K@Cz@N-a opinie są cenne gdyż je argumentuje w konkretny sposób, a nie " spoko koleś " i to wszystko co niektórzy mają do powiedzenia.
Sooory patt ale chyba nie zauwazyłeś ze "Double-O-seven" zareagował na post "ja też na nie" a tam argumentacji nie było, tak jak w kilku poprzednich prozbach. Dopiero po tym poscie K@cZ@N zaargumentował. Takie małe sprostowanie do Twoich słów
_________________ OK! I'm ready to go!
K@Cz@N [Usunięty]
Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 18:26
oj Solid, Solid...(i nie tylko) a Ty jak zwykle... ehh
przed tam tesktem "ja też na nie" jest cytat... wiec jak by mozna sie dymysles...a widoc ze nie mozna... zgradzam sie z tym cytatem...tez jestem na nie( a powod jest taki sam jak w cytacie).