Wiec tak, jesli jeszcze raz cie zobacza jak raszujesz, to dostajesz odemnie perma Nie bede tolerowal takiego zachowania, ze jak ktos wychodzi z gry to sobie walnie szybkiego rasza,, wiedz o tym ze dzis na militii dosatles bana po wyjsciu na 120 min. i wiedz tez ze nie musisz byc na serwie, aby cie zbanowac- tyczy sie to wszystkich graszy
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 19:10
Tofik masz na to jakiś dowód? Właśnie przed chwilą wszedłem na bydzie, mapa aztek gra kodik, chyba coś się Tobie pomyliło. Oczekuje wyjaśnienia sprawy? A tak wogóle o 19 wróciłem z pracy i nie chciałoby mi się grać.
no to ja powiem tak, po pierwsze tatusiu zmien troche ton wypowiadania sie do adinow bo oni maja wiecej do powiedzenia tutaj niz Ty a tak wogole to graczy o nickach 007 jest duzo i ewentualnie prosiłbym H@ o wyciagniecie logow i sprawdzenie steam_id obu grczy gdyz na moje napewno to nie byl moj ojciec gdzy on siedzi od rana okolo 9 do 19 w pracy a tam to raczej nie gra wiec nie mogl zaraszowac
no to ja powiem tak, po pierwsze tatusiu zmien troche ton wypowiadania sie do adinow bo oni maja wiecej do powiedzenia tutaj niz Ty
Ahahahahhahahaahahh Nowik n1
A co do raszowania? 007 imho nie robi takich rzeczy. Dużo z nim grałem i jakoś nigdy nie widziałem jakiegokolwiek naruszenia regulaminu z jego strony. To tyle
A mnie nie interesyuje czy to ty, czy kto inny ja zbanowalem popoludniu i napisalem ze nastepnym razem poleci perm Nie polecial on od razu tylko dlatego, ze nie nagrywalem.
Tofik tutaj ja przynajmniej nie mam do Ciebie pretensji, za perfidnego rasza z premedytacja u mnie tez leci ban i tylko zalezy w jakim stylu zostal on wykonany to na tyle czasu poleci ale nigdy perm, ale ja tutaj chce wytlumaczyc ze nick 007 jest dosc czesty wiec chodzi mi o to ze ten post jest poprostu troche tak jakby skierowany w strone gracza ktory gra czest pod nikiem "DzejmsBlond '007'" wiec a pozatym dzisiaj to bylo niemozliwe bo go znam osobiscie i widze codziennie i wiem ze gra on tylko po godzinie 18 w dni powszednie wiec nie mogl to byc On dziekuje i pozdrawaim
Wysłany: Śro 20 Kwi, 2005 20:15
Ale, patrz ja nie napisalem dzejms......., tylko sam nick, nie jestem w stanie sprawdzic czy to ten, czy nie ja zamiescilem info o takim fakcie, nic wiecej Dla mnie, perfidny rasz jaki mial miejsce dzisiaj jest gorszy od notorycznego raszowania, bo ten koles zraszowal prawie pod respa ct i po zginieciu wyszedl z serwa.