oj Solid, Solid...(i nie tylko) a Ty jak zwykle... ehh
przed tam tesktem "ja też na nie" jest cytat... wiec jak by mozna sie dymysles...a widoc ze nie mozna... zgradzam sie z tym cytatem...tez jestem na nie( a powod jest taki sam jak w cytacie).
Ej, ty to w ogóle jesteś na nie, wyłącznie jak by ktoś z pro ziomków napisał to na tak, poprostu nie dasz nikomu dojść nawet, jeśli byś popuszczał, więć po co walić takiego bezsensowengo posta jak wiadomo, że jesteś na NIE, bo ***cenzura*** to już jest przesada i mnie ***cenzura***, pamiętam, że tylko NEb skłądam prośbę to na TAK, a ***cenzura*** na nikogo innego na nie, chociaż by grał więcej o Ciebie - lamo. Jeśli masz takie ***cenzura*** posty walić p. adminie to w ogóle nie pisz, bo po ***cenzura*** pisaćtakie posty.
oj Solid, Solid...(i nie tylko) a Ty jak zwykle... ehh
przed tam tesktem "ja też na nie" jest cytat... wiec jak by mozna sie dymysles...a widoc ze nie mozna... zgradzam sie z tym cytatem...tez jestem na nie( a powod jest taki sam jak w cytacie).
Ej, ty to w ogóle jesteś na nie, wyłącznie jak by ktoś z pro ziomków napisał to na tak, poprostu nie dasz nikomu dojść nawet, jeśli byś popuszczał, więć po co walić takiego bezsensowengo posta jak wiadomo, że jesteś na NIE, bo ***cenzura*** to już jest przesada i mnie ***cenzura***, pamiętam, że tylko NEb skłądam prośbę to na TAK, a ***cenzura*** na nikogo innego na nie, chociaż by grał więcej o Ciebie - lamo. Jeśli masz takie ***cenzura*** posty walić p. adminie to w ogóle nie pisz, bo po ***cenzura*** pisaćtakie posty.
Pinwin zamknij morde Za tego popsta mysle ze juz masz bana na forum !
no rap ale wez takze podwage ze gdyby admin powiedzial do kogos milcz ***cenzura***, i nie wazne w jakim byloby to kontekscie to odrazu skarga na 100% i pozatym osoba ktora wyzywa graczy nie jest jeszcze godna admina
Ej, ale czemu na niego tez skargi nie zlozysz ? Wiem, ze ten temat jest o mojej prosbe o adma i chwala Ci za to, ze masz dowody na to, ze nie na daje sie na admina, ale coz. Moim zdaniem to jest troche niesprawiedliwe, ze tylko do mnie sie "przyczepiles", bo przeciez nie ja tylko ublizalem, nie zebym sie jakos wykrecal, bo wszyscy widza, ze ja tez wyzywalem goscia, ale nie sam. Czasami gdy gram i ktoremus z adminow sie "omsknie" slowko (juz nie bede wymienial), to wtedy ja przymykam na to oko, bo moim zdaniem glupie przeklenstwo moze sie zdazyc kazdemu i to nie przeszkadza w dalszym adminowaniu, ale hmmm jak cos to sory za to.