-imie Krzysiek
-nick _rOsO_
-klan [SWR*]
-gg 2510591
-wiek roczniko 25
-mail haoss@tlen.pl
-steam id STEAM_0:0:2609426
-TONET już nie istnieje ( 1.5 wtedy mow^I_rOsO_ ) posiadam na swoim odpalanym tylko na meczyki 2 vs 2 ;-) ( AMX, AdminMod, ClanMod obsługa )
A teraz podsumowanie...
Chciał bym być adminem na bydzi ponieważ tam gram dosyć często ( jak na moje obowiazki: praca, studia, narzeczona ). Chciałbym poprostu pilnować porzadku, często gdy sie odezwe i powiem STARY NIE RASZUJ w odpowiedzi słyszę a co ty admin jesteś, albo adma nie ma mozna raszować itd.
Chcę byc adminem abyście byli dumni, że jestem w waszych szeregach, pilujacy prawa i porządku dbajacy o dobre imie FUSION Nigdy nie daję sie wciągać w słowne wymiany uszcypliwości, zawsze przedstawie wam dowód zanim kogoś wyrzucę z serwera na wieki ( BAN ). Dam kicka tym, którzy na to zasługują i pochwalę tych którzy są OKi. Pomogę prowadzić stronę Fusion i Forum w razie potrzeby. Zawsze można na mnie liczyć. Jestem uczciwym, pieknym i skromnym człowiekiem
Kiedy gram: pn-pt 20:30 do 1:30 później ide spać bo rano do pracy. ( dane w przyblizeniu )
pt-nd 21:30 do 5:30 bo dopiero w poniedziałek do pracy ( dane w przyblizeniu )
Nie powiem jak wiekszość, że chce adma bo jak ja gram to nikogo nie ma z adminów bo był kłamał są i to często Ciasteczkowy czy Vortex.
Grzechy: Co do Vortexa to gdy zaczynałem gre na bydzi dał mi dwa kicki z rzędu cytuje: _rOsO_ sprawdź strefy !
No i klnąc pod nosem sprawdziłem, jak by to powiedzieć okazało sie iz RASZOWAŁEM nieświadomie ;-) Na innych serwerach jest wieksza tolerancja. Ale juz wiem i nie raszuje!
Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy na plus, ze swojej strony gwarantuję iż wspólpraca ze mną będzie pełna sukcesów i radości Nigdy nie ma nie będzie i nie było ze mną problemów, nawet jak przeklinam to tylko w myslach ;-)
pozdrawiam wszystkich facetów oraz *G* ( że też kobieta tak wymiata )
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
No pieknie napisane...., wkoncu jakas sensonie napisana prosba, ale wczoraj zarejestrowany na forum, dzis prosba i to 13-piatek, hmmmm, jak dla mnie za to podanie sam plus , ze nie znam pana minus, czyli nie mam zdania GL
Vortex mnie zna bo mi kicki dawał kiedyś i czesto gra Ciasteczkowy ( wymiata ) jak jestem, no i Nowik ( który chyba nigdy nie przeklina, pełna kulturka).
Na forum od wczoraj jestem,ponieważ zawsze na board siedzę tam jestem jako haoss, o tym forum wiem właśnie od ciasteczkowego.
Jeśli są jakieś pytania jeszcze lub zarzuty chętnie odpowiem, a gram od 3 lat ;-)
Co do minusa za nie znam to rzeczywiście chyba się jeszcze nie spotkaliśmy, do nadrobienia dziś w nocy
Jak odrzucicie to nie ma problemu to wy rzadzicie, na obrone mam tylko swoje nieskalane imie ;-)
Zawsze można na mnie liczyć przy składkach na serwer, dyski, pamięci itd. dlatego, że zależy mi na tym aby Fusion działało gdyż jest fajna atmosfera i klimacik gry.
pozdrawiam
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Jakos cie nie kojaze z servow jak narazie,a gram dosc czesto
Moze masz innego nicka tam ?
Jakby co to ja gram jako "bUq"
Acha i jak narazie na NIE ale to nie znaczy, ze cie np. nie lubie czy cos tam.. Nie znam ciebie i tyle w temcie.
K@Cz@N [Usunięty]
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 13:59
no to jak zmykle Kaczan jest na nie
1. Masz prosbe o zdjecie bana - przeyszly admin, a juz walczy by mu zdjac bana
2. Przed padniecie Bydzi, duzo gralem na tamtym serwie i jakos nie kojaze Cie
3. Dzisiaj sie zarejestrowal na forum
1. Masz prosbe o zdjecie bana - przeyszly admin, a juz walczy by mu zdjac bana
2. Przed padniecie Bydzi, duzo gralem na tamtym serwie i jakos nie kojaze Cie
3. Dzisiaj sie zarejestrowal na forum
ad1. Jak sądze czytasz ale czy ze zrozumieniem?? Ja bana nigdy nie miałem
ad2. Ja ciebie też nie pamiętam moze grasz w godzinach od 5:30 do 20:00
ad3. Wczoraj, i czy forum to serwer??