Czy wobec tegi iż nie jestem adminem na żadnym serwerze Fusion, moge starać się o możliwosć rozgrywania spotkań klanowych na Bydzi 2, zaznaczam iż wiekszosć mnie nie zna
Nasz klan istnieje od listopada, jednak rozgrywamy tylko sparingi i to do tego na "wyjeździe", gdyz swojego serwera nie mamy.
Dlatego proszę o informacje czy o gre klanu na serwerze starac sie mogę, jeśli tak to jakich informacji ode mnie potrzebujecie, a jeśli nieto kiedy mógł bym sie zacząć starać.???
Co do spotkań to chcielibyśmy grać około 14 spotkań ( spary i mecze ) w miesiącu. Potrafie obsługiwac Amx-a, AdminModa, ClanModa.
proszę o odpowiedź na moje pytanie.
pozdrawiam
_rOsO_
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Pewno że możesz , ale pierszeństwo mają admini naszych serwerków , ale ostatnio zrobiły się pustki wśród adminów na cw ja też nie składam ponownej prośby ponieważ juz mam serwer (narazie) tak że droga otwarta . Prosbe swą złoż w dziale bydzia cw.Pozdrawiam
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was