Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 01:03 Chcialem Sie poskarzyc i prosze o wyjasnienie!!
Czy ktos moglby mi powiedziec, jakos sformulowac zdanie konkretnie, za co mam bana na bydzi i sulku Ten kto dal mi bana niech powie dokladnie za co i dlaczegoo... :> Gram na tych serwerach od zawsze i uwazam je za najlepsze!!! Szkoda mi jak patrze kilku znajomkow gra na bydzi czy sulku a ja nie moge wejsc na serwa bo ban z niewiadomych powodow wczoraj nie siedzialem na kompie i gralem chwilke na bydzi... na drugi dzien chcialem sie polaczyc a tu ban... nawet nie wiem za co.. to samo sie tyczy sulka.. chlopaki nie badzmy dziwni.. odpowiedcie mi na moje pytanie konkretnie i zrozumiem..naprawde szanuje tutaj wszytkich, nie chcialem nigdy nikogo urazic... i chyba nie urazilem nikogo..zeby wynikl z tego jakis durny ban... owszem kiedys moze cos zawinilem ... przesiedzialem na ławeczce swoje ale powiedzcie mi dlaczego niei moge sie polaczyc na bydzie i sulka... odpowiedzcie konkretnie co takiego zrobilem...
hmm moze HLG ? albo ten BAN na forum niemam pojecia ;\
_________________ K@R@C PLEBS cu @ hell
K@Cz@N [Usunięty]
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 22:42
a masz bana tylko na serwerach cs-fusion
bo jak tak, i skoro masz bana na obydu to musisz to wyajsnic z jakims H@, bowiem raczej zaden z adminow nie dal Ci bana na obydru serwerach
Gepardzik [Usunięty]
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 01:49
steamid bo bez tego ani rusz od kiedy (data dnia) ban?
no wiec tak zrozumcie mnie dobrze... z zadnym z adminow nie mialem "kosy" i nie sadze zeby mnie zbanowal... a jednak .. ktos albo na zlosc albo mam pecha cuda... zrobilem ten temat zeby sie wlasnie to wyjasnilo.. i zeby ten kto dal bana mi wyjasnil za co i dlaczego oczywiscie podam steam id STEAM_0:1:4519470 ! w kazdym razie nie musicie mi sciagac bana jak macie powody zeby mni go nie sciagac.. Na pocztaku bylo tak ze na sulku mialem bana nie wiem za co .. a w tym samym czasie gralem na bydzi gdzie bana nie mialem... gdzies z okolo 4 dni temu.. mialem ochote sopie przycisnac na bydzi.. nawet wczesniej nie gralem tam bo mam lagi ostatnio na cs-fusion.. ale chcialem wbic na serwer a tu ban .. tak jak by ktos poprostu wpisal moj steam id.. kiedy mnie nie bylo na tym seriwe tj. bydzia.. wiec nie wime jak mowielm CUDA <wianki>
k!PsychoL
PozdroNaLagu!!
[ Dodano: Pon 16 Maj, 2005 23:19 ]
a hlg nie mozliwe bo configa mam czystego i konto steam tez!!! ---> new.. nie mogl mi hlg dac bana bo nie mial powodow przynajmniej mu ich nie dawalem :>
hm moze ci na bydzi zdjeli ostatnio ale na sulku jeszcze nie i wgrali ponownie?
taka teoria spiskowa :>
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 12:24
*G* napisał/a:
a to nie dlatego ze zostala wgrana na bydzie niedawno lista banow z sulka?? ^^
dokładnie lista banów na bydzi zniknęła i została przegrana ta z sulka, dlatego jak miałeś bana tylko na sulku to teraz masz na obu. A od kiedy masz bana na sulka?
dokladnie nie wiem bo dostalem bana podczas mojej nieobecnosci, <chyba ..> bo jak ja gralem to nie wylecialem ani razu z banem tylko raz gralem, i nastepnym razem chcialem sie polaczyc i ban .. i nie wiem za co a bylo to gdzies kolo miesiac temu, nie potrafie dokladnie podac daty... ;/
[ Dodano: Sro 18 Maj, 2005 23:48 ]
and ? cos zostalo postanowione w mojej sprawie ??