Imie: Przemek
Nick: hellq
Klan: [SWR*]
E-Mail: hell@desk.pl
GG: 9555001
SteamID: STEAM:0:1:1005190
Gdzie posiadam admina: posiadam HeadAdmina na serwerze public.leet.pl Czy mi to nie wystarcza? Tego chyba nie mozna w ten sposob omawiac.. Jestem tam headadminem - i zajmuje sie tym nalezycie - ale gra tam dosc malo ludzi - i czesto aby fajnie pograc poprostu trzeba grac gdzie indziej. Ostatnio gram wlasnie na bydzi 1 Podoba mi sie klimacik - ludzie rowniez sa jednym slowem cool
A dlaczego chcialbym pelnic role admina na owym serwerze? A no dlatego ze jestem do tego strasznie przyzwyczajony.. W sumie zawsze admina mialem - i sprawowalem sie bardzo dobrze. Kulture osobista posiadam wysoka - ogolnie staram sie byc jak najbardziej wporzadku. Powiecie - "on gra za krotko" - mozliwe. Gram krotko - jednak Ci co mnie kojarza - i ze mna grali badz rozmawiali - wiedza ze jestem ok. Prawda? No ale przejdzmy moze do meritum - po co mi ten admin? Poniewaz zdarza sie ze ktos sie naprawde "buja" po serwerze (tzn. klnie itd) i nie ma w takiej sytuacji admina. Oczywiscie - moze i powiecie ze to sie zdarza rzadko czy cos.. jednak uwazam ze zawsze lepiej jest miec jednego dobrego admina wiecej niz o jednego za malo...
_________________ ..:: Procesor ::.. AMD Athlon 64 3000+ Venice
..:: Płyta ::.. DFI Lan Party nF4 UT Ultra-D
..:: Grafika ::.. GeForce 6600 SilentPipe
..:: RAM ::.. 2*512 DDR Hynix Dual
..:: Mysz ::.. Logitech MX510
A ja na TAK. Jak byłem na serwie to robił za moją prawą rękę i trzymał porządek należycie, a z drugiej strony nie będzie skrajnym służbistą i nie da kikców / banów za byle co.