CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
zal
Autor Wiadomość
Ja

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 01:25   zal

Witam!

To co mi sie przydazylo na serverze 5.07.2005r.~23 to poprostu bylo zalamujace.
Mapa de_train, gracz o nicku "lech_premium" zacza wyzywac wszystkich w terro, i "paczek" ktory byl w ct perfidnie rashowal. Poszedlem po admina SiD`a, w miedzy czasie mapa z de_train zmienila sie na cs_militia, wtedy tez wszedl SiD i kickna paczka lech_premium - do tej pory bylo ok. Jak wrocil paczek, dopiero sie zaczelo. Zacza grozic SiD`owi ze straci admina za to ze o kickna "na slowo innych graczy" - i probowal mu wmowic ze "my" (czyli jakies 5 innych os.) klamiemy. Powiedzialem mu przez mikrofon ze jesli niezdazyl cie kicknac na trainie to go kickna na militi i ze powinien dostac ban a nie tylko kicka, wtedy on (paczek) opowiedzial mi tak "ha ha ha i tak SiD mi nie nie zrobi bo mamy headadmina w klanie" - ten tekst juz mnie zdolowal do konca. Po pewnym czasie SiD wyszedl z servera a paczek znowu zacza rashowac, jak mu powiezialem zeby nierashowal to zacza mi "jezdzic" po rodzinie (texty typu "Twoja matka ma h***"). po czym mapa zmienila sie na de_nuke. Na server wszedl w miedzyczasie roso. Ja gralem w CT oni w T, po pewnym czasie roso i paczek przeniesli sie do CT. Jak juz to bywalo 4,5 razy wczesniej paczek zrashowal (zabijajac przy tym 5os.) roso napisal na tsay`u rasz=kick/ban i na tym zakonczyla sie jego interwencja. . Po kolejnym rashu na say`u napisalem "paczek lamo nie rashuj" I znowu zacza mnie wyzywac, teksty typu "Dobra zamknij juz ta swoja krzywa morde" itp. na co odpowiedzialem "Dobra wez sie juz zamknij bo nawet niechce mi sie klucic z takim niedorozwojem, ile ty masz lat 12-13 ?" na 100% roso wszystko slyszal. Po tej sytuacji dwukrotnie powtorzylem przez mikrofon "roso o ile sie niemyle obrazanie innych graczy tez jest nagradzane kickiem/banem" odpowiedzi nieotrzymalem.
Mysle ze takie zachowanie jest niedopuszczalne gdy "ma sie" admina. Jednostronnosc i brak szacunku dla graczy spoza swojego clanu, jest zachowaniem karygodnym. Wydaje mi sie ze taki admin psuje opinie servera i zostawia na nim trwala plame przez ktora traci na tym popularnosc servera. Niechce zeby z tego wynikly jakies konsekwencje dla roso badz paczka (choc jestem przekonany w 100% ze zadnych by niebylo) lecz zebyscie wybierali adminow nie dla tego ze sa z wami w klanie, tylko popatrzyli troche na usposobienie admina.
pzdr. Ja

Gepardzik
[Usunięty]

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 01:52   

Kod:
L 07/04/2005 - 23:50:21: "PaCZeK<2689><STEAM_0:1:3529089><CT>" say "a twoja stata ma ***cenzura***" (dead)
L 07/04/2005 - 23:51:02: "PaCZeK<2689><STEAM_0:1:3529089><CT>" say "gdyby moj pies mial taka morde jak ty to bym mu ogolil dupe i kazal tylem chodzic" (dead)

taka ciekawostka z logów :) ale decyzja należy do H@ bydzi Solida, ja tam bym był za permem na fusion :)

bukers

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 06:55   

W ogole nie ma o czym tu gadac !perm!

P.S.
Jak wczoraj gralem na sulku to byl Paczek i ogolnie nic takiego nie robił ale cóż :E

_rOsO_

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 08:03   

To ja jeszcze dodam, że we wcześniejszych godzinach JA korzystając wyłącznie z mikro ( spryciaż ?? dowalał jak mógł temu chłopakowi ( czyt. Pączkowi ) za braki skilla nie słuchanie się rozkazów :wow: i inne rzeczy widać pusciły mu już nerwy po 2:00 ) ;/
Sprawdźcie logo od 23:30 bo myślę, że popełniłbłąd jakąs prowokacją....

aha co do mnie to około 0:35 już spałem skończyłem na nuke i nie pamiętam traina... więc dziwne??

Co do Pączka jeśli prawdą sa teksty oH@ itp to konsekwencję należy jak najbardziej wyciagnąć ja w klanie na pewno tak zrobie, co ro tekstu rasz = kick/ban to w logach widać czym się kończył rasz..........
I jeszcze mikro i słuchawki, po pierwsze siedząc na spekcie nie muszę siedziećprzy kompie i was słuchać i tak właśnie było, po drugi polecieliscie razem za wyzywanie i Pączek za rasze i po trzecie przestań prowokować graczy do zadym skoro chcesz mieć tu adma, aha i nie bawią mnie twoje żarty o pro skillu i reszcie lam ;/
Ostatnio zmieniony przez _rOsO_ Wto 05 Lip, 2005 08:12, w całości zmieniany 1 raz  

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 08:07   

Cheetah, zbanuj, chyba ze poczekacie, aż do domu wróce, to wtedy zrobie to sam.

Ja

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 08:08   

Gepardzik napisał/a:
Kod:
L 07/04/2005 - 23:50:21: "PaCZeK<2689><STEAM_0:1:3529089><CT>" say "a twoja stata ma ***cenzura***" (dead)
L 07/04/2005 - 23:51:02: "PaCZeK<2689><STEAM_0:1:3529089><CT>" say "gdyby moj pies mial taka morde jak ty to bym mu ogolil dupe i kazal tylem chodzic" (dead)

roso sam sie osmieszasz .... spojz na godzine w logach ... a po 2 nie bylo cie na servie gdy to wszystko sie zaczelo wiec nawet niemasz jak go bronic... po 3 prosze bardzo sprawdzajcie sobie w logach nawet mi to na reke bo wiekszosc terro pisalo paczek nierashuj itp po czym zacza sie znas smiac ... a po 4 ani razu nieobrazilem go poniewaz niechcialem sie znizac do tak beznadziejnego poziomu jaki on prezentuje, chyba ze poczul sie obrazony po tym jan napisalem do niego "nie rashuj lamo" ... cala sytuacja zaczela sie ~22:45- 23 a ty na server wszedles ~0:00 wiec niemogles widziec wszystkiego.

_rOsO_

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 08:16   

No widzę to doskonale :faja:
Z tym, że piszesz tutaj, ze ja wszystko widziałem i słyszałem ;/ A ja jakoś wgóle nie kojarzę tego tekstu, może byliście w innej drużynie?? albo ja jeszcze biegałem a wy juz dead.
Chcę żeby sprawdzili logi bo wiem, że obaj sobie w pewnym momencie pozwalaliscie.....

Ja

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 08:18   

z kickiem ktorego mi dales zgodze sie bo w pewnym momencie nerwy mi puscily.... powiedzialem "dobra zamkni juz ta jape kur**" bo koles przez 3 mapy mnie wyzywal .... najlepsze to jest to ze jemu ales za 1razem ostrzezenie - po 2 rashach i wyzwiskac, a ja raz mu odpowiedzialem i odrazu kick.
Ostatnio zmieniony przez Ja Wto 05 Lip, 2005 08:21, w całości zmieniany 1 raz  

miql aka FF@

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 08:18   

!PERM!
wszyscy admini z bydzi z tych co spotkałem w czasie gry sa wpozo ziomy i dobzi admini.
sid jest the best :*
vortex zawsze sprawiedliwy
enc czasem nie spojzy na zegarek i daje mi kicka po czasie za rasz ale to nic :* enc ma fajowy głos :D
yelonek to *cenzura* ale itak go lubie chodze z nim 5 lat do klasy :D
bubel tesh jest elo zawsze sprawiedliwy
a roso n/c co moo moowie ze ktos raszuje obraza albo cos innego nie zgodnego z regulaminem to on nic anie nie odpisze ani nie zareaguje...
co tak trudno kliknac clanmodmenu i te 2 przyciski ?? ?
a on tylko z bindoow kozysta rasz=kick/ban itak on tego nie przestrzega wiec poco tpo wyswietla jak na tym to sie konczy ?? ?

napewno pominołem paroo adminoow za co przepraszam !! ! ale dopiero wstałem :D

pzdr dla adminoow ( oproocz roso ) :]
miql aka R4sHer 2005 :D

bukers

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 08:28   

miql aka FF@ Ja nigdy nie daje kicka jak mi ktos cos mówi dopoki nie sprawdze tego sam. No chyba, że mi to mówi ktoś zaufany jak np. <P> *<Ł> * <A> :rotfl: która pozdrawaim [P.S.-nie pisz mi takich wyznań na PW, bo naprawdę juz nie wiem co mam o tym myśleć :E :hahaha: ]

Wg. mnie roso jest dobrym adminem i nie wiem jaka była sytuacja, bo ja o tej godzinie to juz chyba spałem :E

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi