z kickiem ktorego mi dales zgodze sie bo w pewnym momencie nerwy mi puscily.... powiedzialem "dobra zamkni juz ta jape kur**" bo koles przez 3 mapy mnie wyzywal .... najlepsze to jest to ze jemu ales za 1razem ostrzezenie - po 2 rashach i wyzwiskac, a ja raz mu odpowiedzialem i odrazu kick.
Widzisz ja niestety nie wiem co było od trzech map.... CO do raszy to po to przeszedłem do CT żeby zobaczyć co tam się dzieje i raszujacy wylecieli.
Jeśli bedzie więcej logów i okaże się, że tylko Pączek zawinił to będzie reprezętowałinny klan najprawdopodobniej... ;/
Co za świat, co za ludzie ;/
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Ostatnio zmieniony przez _rOsO_ Wto 05 Lip, 2005 08:29, w całości zmieniany 1 raz
enc'us [Usunięty]
Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 08:28
Gdzie ja nie patrze na zegarek jak stajesz na nuke na granicy raszu, kolo radyjka i wychylisz sie za bardzo nie ma zmiluj sie lecisz
Nie wspominajac juz o d2 i tylach galerii
A co do przedstawionej sytuacji najlepiej bylo by gdyby sie wypowiedzial tez inny admin bedacy wtedy na serverze mam na mysli Sida
Ps. Na bydzi nie ma clanmodemenu tylo amxmodemenu
Ostatnio zmieniony przez enc'us Wto 05 Lip, 2005 08:32, w całości zmieniany 1 raz
miql aka FF@ - wybacz, że na podstawie tego co mówisz nie ustawiam ludzi na serwerze Tylko wolę sam to sprawdzić...
Chciałem cię powitać na serwie ( zbieg okoliczności z ... ) i życzyć gry w kulturalnej atmosferze...
Ostatnio zmieniony przez _rOsO_ Wto 05 Lip, 2005 08:33, w całości zmieniany 1 raz
enc ma taki głosik smieszny ale to sa tylko pozory...Gdy myslisz, że on zartuje to on nie zartuje...to jest brutal. Charakteryzuje sie tym, że jak mówi wszsycy go słuchają i tym, że jest bezwzględny
Enc taki zart ale głos masz wyyebany w kosmos heheh
Jakoś nie bardzo chce mi sie z tobą dyskutować w taki sposób, poczekam na logi z wcześniejszych godzin i późniejszych ( jesli H@ je wrzucą ) bo jakoś sie czuje wyrwany z kontekstu.
CO do binda no nie mam żadnych poza buy...
z kickiem ktorego mi dales zgodze sie bo w pewnym momencie nerwy mi puscily.... powiedzialem "dobra zamkni juz ta jape kur**" bo koles przez 3 mapy mnie wyzywal .... najlepsze to jest to ze jemu ales za 1razem ostrzezenie - po 2 rashach i wyzwiskac, a ja raz mu odpowiedzialem i odrazu kick.
i raszujacy wylecieli.
buahahahhahahhaahhaha wiesz co roso ? teraz to juz naprawde mnie to roz****** (sry za slownictwo ale rzez smiech niemoge sie powstrzymac) i niby kogo kickneles ? nikogo ! chociaz 2os mowily zektostam rashuje. n/c roso ...
H@ dawać PERMA i kończyć ten off topic .
I nie patrzeć na to że ktoś jest z klanu czy od babci Marysi tylko admini patrzeć macie obiektywnie.
Dlaczego mnie tam nie było
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was