a co to jakas wojna jest ze ma sie poddawac czy nie? czyli wedlug ciebie odejscie to jest poddanie sie? bo ja tu widze ze sie go ostro czepiales w innych topicach o jakies bzdety a on najwidoczniej niechcial sie z toba klucic i po prostu odszedl a nie 'poddal sie'
a co to jakas wojna jest ze ma sie poddawac czy nie? czyli wedlug ciebie odejscie to jest poddanie sie? bo ja tu widze ze sie go ostro czepiales w innych topicach o jakies bzdety a on najwidoczniej niechcial sie z toba klucic i po prostu odszedl a nie 'poddal sie'
kto kazał mu sie kłócic napisałem swoje zdanie ... a on nie mogł przyjac go do wiadomości i zamiast przemyslec alo olac i wogle sie do mnie nie odywac odszedł ...
To nie jest tak, zawsze jest tak ze ktos ma zastrzezenia co do postawy inncy. Nie chodzi tu o wojne a o obrone swoich racji, admin musi byc pewien swoich decyzji i w razie krytyki potrafic sie obronic, a nie po najmniejszej złej opinii zwiewać.
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
To nie jest tak, zawsze jest tak ze ktos ma zastrzezenia co do postawy inncy. Nie chodzi tu o wojne a o obrone swoich racji, admin musi byc pewien swoich decyzji i w razie krytyki potrafic sie obronic, a nie po najmniejszej złej opinii zwiewać.
sidney - patik podsumował to co miałem na mysli piszac poddał sie...
Właśnie przeczytaj posta zal w skargach i zobaczysz jak ja się broniłem ale zadziałało : Logi pokazały co sie działa a Pan "oszukista" Ja już się więcej nie pokazał...
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
Boże jedyny, dałem temat bo wypada na forum aby nikt się nie czepiał. Wy mi tu dyskusję odwalacie, a prosiłem aby jej nie było. Powiedziałem że odchodzę. Nie róbcie ze mnie pieprzonego showmana, który chce dać kodikowi w ryj, że niby inni mnie lubią, a on jest "be", bo zamiast z adma, zrezygnuję po prostu z servera.
Prosiłem tylko o potwierdzenie h@. Żadnych komentarzy.