... "o znów mnie przeniosło do CT" i nie zdążyłem się ruszyć i BAN. Nie wiem na ile był ten ban i mało mnie to interesowało, skarg nie wnosiłme na Ciebie, bo po co?
Ja nie pamietam takiej sytulacji, bo BAN bym nie dal za takie cos...no i skad taka pewenosc ze to ja bylem, przeciez nie jest napisane na "seju" kto dal ban
no to do konca zycia bedziecie mu pamietac ten rasz?? kiedy z nim gram nigdy nie widzialem zeby raszowal, a z przeklinaniiem to tez przeciez nie ma tak ze raz po raz jest k..., ch... itd. zdarzy mu sie to raz czy dwa jak mu jakas akcja nie wyjdzie i wielka checa. ja jestem na TAK
... "o znów mnie przeniosło do CT" i nie zdążyłem się ruszyć i BAN. Nie wiem na ile był ten ban i mało mnie to interesowało, skarg nie wnosiłme na Ciebie, bo po co?
Ja nie pamietam takiej sytulacji, bo BAN bym nie dal za takie cos...no i skad taka pewenosc ze to ja bylem, przeciez nie jest napisane na "seju" kto dal ban
Pewność taka, że to była końcówka mapy i z serwera wyszedł Ciastek i Lupo. Nie ma co się roztrząsać tą sprawą, mówim o mojej prośbie i dziękuje Ci za twoje zdanie, mimo, że jest nie przychylne.