CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Umyślne TA, TK, wyzywanie od cziterów!
Autor Wiadomość
crz^^

Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 18:02   Umyślne TA, TK, wyzywanie od cziterów!

Więc chciałem zacząć od tego że zaczeło się to dziś po południu, gracz o nicku KoLeS, na inferno nagrywał mi demko i stwierdził, że mam "wspomagacze" (żal - :hahaha: ), następnie wyzywał mnie od cziterów, ja mu powiedziałem aby to udowodnił. Wyszedłem z serwera i wróciłem na niego coś po 18:00 zaczęła się mapa de_dust byłem w CT on w Terro, po paru rundach przeszedłem do Terro, gdzie razem z nim byłem w drużynie po czym zaczęły się umyślne TK i TA po upływie 5sec. Jak oboje byliśmy *DEAD* to on pisał "sorry nie widziałem cie", tylko, że ewidentnie i umyślnie to robił, po tym jak się zdenerwowałem oddałem mu pare razy i w końcu nagrałem demko jak sobie poczyna na serwerze. Demko jest krótkie i polecam obejrzeć do końca tam są najciekawsze jego wyczyny względem mojej osoby.

Oto one: www.csk.pl/~w.kuryllo/demo/loldemo.rar

Prosze o zobaczenie demka przez HeadAdmina i ukaranie tego gracza:
Nick: KoLeS
Data zdarzenia: 10.07.2005 o godz. 18:15-18:30
STEAMID: nie spisałem gdyż opuścił serwer, można sprawdzić w logach

I tu mały cytat z regulaminu pkt 2:

Cytat:
2. Zabrania się strzelania do członków własnej drużyny. Chodzi tu o umyślne strzelanie do swoich kompanów (tak zwane TK - TeamateKilling). W przypadkach wielokrotnego naruszania tego punktu, admin obecny na serwerze ma prawo wyrzucić taką osobę z serwera lub w przypadku rażącego naruszenia punktu, zablokować dostęp do serwera.

Fakt admina nie było na servie więc prosze o ukaranie go przez HA.

ciasteczkowy

Klan: PI 3.14
Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 18:30   

Cheetah dasz z logów steam id
Demko obejżałem
Specjalnie strzela do h4xa .
Ostatnio coraz więcej skarg na tego gracza
decyzja zapadnie niebawem

patterson

Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 18:40   

Poczekajmy jeszcze na wypowiedz zainteresowanego, bo z tego co mówi h4x^254kg to Koles też coś nagrywał.

_rOsO_

Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 19:01   

Ja dzis tez grałem z tym hax-em i nie jest za miły :( do tego sam prowokuje różnych graczy na serwie, jest podobno podejrzenie że czituje... nie wiem jaka jest prawda jednak ON też bez winy nie jest...
Moje zdanie jest takie, Pan HAX i inni powinni zluziować, zacznijcie sie bawić na serwach a nie walczyć ze soba o co tylko można i kłucić sie o głupoty !! TO TYLKO GRA .........
I ty i Koles razem nie szczędziliście sobie uszczypliwosci, On i TY mogliście założyć sobie takiego posta...

Tak wogóle to ja niewiem ale to wakacyjne powietrze szkodzi :)

patterson

Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 19:22   

młodziez ma za duzo wolnego i szajba :P normalnie kiełbie wełbie sie robi ;/

crz^^

Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 19:25   

patterson napisał/a:
Poczekajmy jeszcze na wypowiedz zainteresowanego, bo z tego co mówi h4x^254kg to Koles też coś nagrywał.

patterson on nagrywał dla mnie demko z podejrzeniem, że czituje i to było koło godziny 14 coś takiego a potem wyszedłem z serva i wróciłem na niego dopiero po obejrzeniu finału ESWC.

Cytat:
Ja dzis tez grałem z tym hax-em i nie jest za miły do tego sam prowokuje różnych graczy na serwie

To jaki mam być, w stosunku do osoby, która mnie oskarża o "wspomagacze" nie mając dowodów ani podstaw? Mam go zaprosić na heratke i ciastka żeby porozmawiać o tym? I powiedz mi kiedy kogoś specjalnie sprowokowałem bo ja takiej sytuacji nie pamiętam.

Cytat:
jest podobno podejrzenie że czituje...

Udowodnij mi to.

Cytat:
nie wiem jaka jest prawda jednak ON też bez winy nie jest...

Jakiej winy, że "czituje" czy, że do mnie strzela umyślnie? Czy ja mam napisane na plecach coś co prowokuje do ataku typa z drużyny na mnie? Jak już napisałem nagrywał demko potem zaczął oczerniać moją osobe.

Cytat:
Moje zdanie jest takie, Pan HAX i inni powinni zluziować, zacznijcie sie bawić na serwach a nie walczyć ze soba o co tylko można i kłucić sie o głupoty

O co ja się kłuce? Wytłumacz, podaj jakiś powód a nie sypiesz ogólnikami.

Cytat:
I ty i Koles razem nie szczędziliście sobie uszczypliwosci

Uważasz, że jak się zdenerwowałem i nazwałem go "pajacem" i "strzel do mnie jeszcze raz to cię zniszcze" to może mi zakładać wątek, że go obrażam? Prosze bardzo, poniose kare i tyle.

I JESZCZE RAZ MÓWIE UDOWODNIJ MI, ŻE CZITUJE, A JUŻ NIGDY WIĘCEJ NIE ZOBACZYSZ MNIE NA TYM SERWERZE!![/quote]

kill

Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 19:26   

_rOsO_ napisał/a:
Ja dzis tez grałem z tym hax-em i nie jest za miły :( do tego sam prowokuje różnych graczy na serwie, jest podobno podejrzenie że czituje...

ja z nim gram troche dluzej niz Ty roso i nigdy nie zauwalyzlem zeby kogos prowokowal...wlasnie do niego sie czepiaja ze dobrze gra i innym krew sie grzeje ...a co do tego ze jest cziterem to niech ktos wreszcie cos nagra, bo tu gadacie cziter cziter a on gra na servie i mozna go nagrywac do wol,i wiec skonczcie z tym cziterem jesli nie macie dowodow. bo to troszq smieszne sie robi. a moze KoLeS go nagral to macie materiall, ktory cos wyjasni.
narazie po tym co widac na demie to jakas kara dla KoLeS-ia bo az zal patrzec na takie zachowania
Ostatnio zmieniony przez kill Nie 10 Lip, 2005 19:33, w całości zmieniany 1 raz  

KoLeS

Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 19:27   

gosiu mnie wyzywal zucal sie do mnie wiec zaczolem go atakowac z tym ze te TA byly do niego za wyzywanie microfon co jak wiemy nie da sie udowodnic trudno dawaj bana musze zlozyc kolejne no steam i zmienic ip ....
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz !!
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1 !!

crz^^

Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 19:29   

KoLeS napisał/a:
gosiu mnie wyzywal zucal sie do mnie wiec zaczolem go atakowac z tym ze te TA byly do niego za wyzywanie microfon co jak wiemy nie da sie udowodnic trudno dawaj bana musze zlozyc kolejne no steam i zmienic ip ....

Od tak sobie zaczełem cię wyzywać? To może niech homis się wypowie albo ik czy jak przyszedłem to bez powodu zaczełem się do ciebie burzyć??

A no i wrzuć mi demko po którym wnioskujesz, że mam czity. Chętnie je obejże.

patterson

Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 19:31   

Cytat:
To jaki mam być, w stosunku do osoby, która mnie oskarża o "wspomagacze" nie mając dowodów ani podstaw? Mam go zaprosić na heratke i ciastka żeby porozmawiać o tym? I powiedz mi kiedy kogoś specjalnie sprowokowałem bo ja takiej sytuacji nie pamiętam.

nic masz nie robic, niejednokrotnie posadzano mnie o czity. Moja odpowiedz jest zawsze taka sama... "nagrywaj demko, tylko nie zapomnij mi podesłać kopi, bo chce miec te akcje na pamiątke" :mrgreen: 100% skutecznosci tyle bluzgów i na nie nie odpowiadam, gosciowi sie nudzi i se idzie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi