PAnowie prośba, wejdźcie sobie na gg albo pw i sobie dogadajcie ta kwestyjkę?? Będzie miło a wy zostaniecie kolegami Piwko i wogóle, wakacje są w końcu
pozdrawiam
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
PAnowie prośba, wejdźcie sobie na gg albo pw i sobie dogadajcie ta kwestyjkę?? Będzie miło a wy zostaniecie kolegami Piwko i wogóle, wakacje są w końcu
pozdrawiam
Skończ, jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie odzywaj, alboi pisz na temat, ok? Dzięki!
pozdrawiam
Skończ, jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie odzywaj, alboi pisz na temat, ok? Dzięki!
Nie dyryguj tu nikim, bo nie jesteś od tego, od tego jest forum publiczne by każdy kto ma na to ochotę mógł się wypowiedzieć. Dopóki nikogo nie obraza ma prawo do wypowiedzi i nie tobie decydować kto ma się wypowiadać w tym temacie.
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
PAnowie prośba, wejdźcie sobie na gg albo pw i sobie dogadajcie ta kwestyjkę Będzie miło a wy zostaniecie kolegami Piwko i wogóle, wakacje są w końcu
Co to wnosi do tematu? Zwykły spam. A ja napisałem:
Cytat:
jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie odzywaj, alboi pisz na temat
Jeśli nie ma nic do wniesienia do konwersacji, jakiś dowodów, demek, a ma zamiar się wypowiadać na jakieś "duperele" o piwie, koleżeństwie, wymianie gg, fotek itp. czy to pomaga w rozwiązaniu tej kwesti?
PAnowie prośba, wejdźcie sobie na gg albo pw i sobie dogadajcie ta kwestyjkę Będzie miło a wy zostaniecie kolegami Piwko i wogóle, wakacje są w końcu
Co to wnosi do tematu? Zwykły spam. A ja napisałem:
Cytat:
jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie odzywaj, alboi pisz na temat
Jeśli nie ma nic do wniesienia do konwersacji, jakiś dowodów, demek, a ma zamiar się wypowiadać na jakieś "duperele" o piwie, koleżeństwie, wymianie gg, fotek itp. czy to pomaga w rozwiązaniu tej kwesti?
Ustawiasz tutaj i ustawiasz na serwie, próbowałem byc miły ale widzę że szkoda czasu, jak dla mnie to ty zacząłeś głupie gadki przez mikro i szpan skillem ;/ Powiem więc, że powinieneś zacząć grać i dać grac innym, proste... Juz tu jedeen był " taki mistrz skilla " pozdro....
Jak narazie to jego post jest sensowniejszy od niejednego "związanego ze sprawą". Z resztą jak widzisz próba ograniczenia wolnosci słowa rozwineła ten temat zamiast go skończyć
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
Ustawiasz tutaj i ustawiasz na serwie, próbowałem byc miły ale widzę że szkoda czasu, jak dla mnie to ty zacząłeś głupie gadki przez mikro i szpan skillem Powiem więc, że powinieneś zacząć grać i dać grac innym, proste... Juz tu jedeen był " taki mistrz skilla "
Głupie gadki typu rozmowa na temat nie związany z CS'em, a np. rozmowa o czymś innym? O to ci chodzi? A może obrażanie kogoś, przez microfon? A teraz do tego jest szpan skilla, przed chwilą były czity? Zdecyduj się. Proste jest twoim kolegą to go bronisz.
Panie Hax więc:
1. Na serwerze kilku graczy podejrzewa cie o czity, więc to napisałęm, podejrzewa znaczy ze nikt ci nic nie udowodnił.
2. Szpan: oznacza, ze potrafisz "fisiować" jaki jesteś pro do ludzi co jak to najczesciej bywa doprowadza ich do szału i takich włąśnie oskarżeń
Do tego mówisz co mam prawo mówić a czego nie...
Aha i ten tekst "Głupie Gadki" ;/ , mądre to takie na jakie nam pozwolisz??
Panie Hax więc:
1. Na serwerze kilku graczy podejrzewa cie o czity, więc to napisałęm, podejrzewa znaczy ze nikt ci nic nie udowodnił.
No to mi udowodnij, że mam wspomagacze, a nie co chwila zastraszanie, że "nagrywam demko ty czicie i dziesz na boarda". Udowodnij daj do oceny na boarda, jak się okaże, że mam to BAN, niech nawet tu pokażą te demka, wg. Markus_S'a mam aima, wegług KoLeS'a mam WH, tylko nawet nie ma żadnych demek, ani żadnych akcji śmierdzących czitami.