Chcialem zlozyc skarge na Kod!ka ktory ma admina na Bydzi 1. Dlaczego? dzis okolo godziny 16 dal bany 4 osoba z ct za nic ponoc przez pomylke miedzy innymi dal bana Vortexowi. Z Vortexem siedzialem na ts wiec poprosil mnie zebym mu powiedzial ze jesli ten ban byl przez pomylke to zeby go teraz odbanowal. Wiec napisalem chyba z 10 razy zanim Pan Admin Kod!k raczyl sie do mnie odezwac ze to byla pomylka wiec napisalem mu zeby to teraz naprawil musialem sie niezle nameczyc zanim tak sie stalo Kod!k w czasie naszej rozmowy napisal ze "Leje na mnie"
Tak chyba nie wypada mowic do gracza tym bardziej ze jest to admin i powinien dac przyklad to co napisal pewnie mozna tam jakos sprawdzic... wiec prosze bardzo mam nadzieje ze zostana wyciagniete jakies konsekwencje... Pozdrawiam wszystkich adminow ktorzy sa odpowiedzialni i nie daja banow za nic !
Raffik [Usunięty]
Wysłany: Wto 12 Lip, 2005 16:06
ja powiem tylko tyle:
Kodiczku - jesli Ci żyłka pęka to odpuść sobie chwilowe granie w CS'a - policz na głos do 10 i wróć grać...
Dziekuję
ps.
Kodik wie co mam na mysli
ps2.
Dzejms tez
Ostatnio zmieniony przez Raffik Wto 12 Lip, 2005 17:14, w całości zmieniany 1 raz
zeby odbanowac musi miec sid.jak taki dobry kolega jestes to trzeba bylo wziasc te sid i dac kodikow o_O ... marudziles przez 20 minut , sapales , plakales...kazdy by mial dosc a za te twoje teksty ciesz sie ze nie dostales kicka ;f
btw
jakie 4 osoby przez pomylke?wez sie ogarnij ziomus...
sokol ty jeszcze mu pomagales vortex podal mi na gg ale napisal ze podal juz komus i on podal kodikowi... Co do Twojego zachowania tez pozostawia wiele do zyczenia a co ja zrobilem ze powinienem dostac kika o ile wiem mozna odtorzyc rozmowe to prosze ja nie mam nic do ukrycia ! a Ty ! chcesz go bronic o ile mi wiadomo to nie pierwsza skarga na kodika ! wiec chyba na admina nie zasluguje... ja nie napisalem nic obrazliwego on tak !
[ Dodano: Wto 12 Lip, 2005 18:08 ]
Twoje teksty na forum teraz tez sa smieszne sapalem, plakalem to Ty plakales hm... nie cwaniakuj i nie jestem twoim ziomkiem wiec troszke szacunku
spoko pomylil sie rozumiem ale chodzi o to co do mnie napisal troche pokory... popelnil blad niech sie przyzna i przeprosi a nie cwaniakuje i obraza...
hm... w niemily sposob bardzo prosze kogos kto to moze zrobic o odtworzenie tej rozmowy naprawde zalezy mi na tym ! bo wkurzaja mnie takie teksty ktore nie maja zadnych podstaw ! chcem zobaczyc ten niemily sposob