CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Śmieszny i zarazem żałosny ban!!!
Autor Wiadomość
SiD
[Usunięty]

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 00:27   Śmieszny i zarazem żałosny ban!!!

Ban który został nałożony na gracza o nick Adamos jest niesłuszny jeżeli chodzi o zajścia na forum to został już ukarany banem na forum, wiec nie rozumiem za co ban na serwerach proszę o podanie jakiegoś konkretnego powodu.

po 2. samemu nie może... i dlatego też jest i ban – to jest wręcz żałosne, jak to się mówi „jak chcesz uderzyć psa to kij się znajdzie”

Proszę o nie zamykanie tego tematu zobaczymy co inni powiedzą na ten temat.

Gepardzik
[Usunięty]

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 00:35   

moje wyjaśnienei jest tutaj

jak h@ bydzi się z tym nie zgadza może odbanować, ban na sulku zostaje

iRu

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 00:50   

...takie coś nie powinno mieć miejsca to psuje klimat na serwerze , podziela osoby tam grające i ogólnie lipa... Ja rozumiem ban banem ale na perma trzeba mieć mocne argumenty... Wkońcu dojdzie do sytuacji że bedzie sie dostawało bana za nic... bo jakiś admin będzie miał swoje "widzimisię" nie mówie akurat o Tobie Gepardzik ale takie sytuacje prędzej czy później do tego prowadzą. Chyba lepiej będzie jak wszyscy wrzucą na luz w tej sprawie, odpuść Adamosowi , za swoje już i tak dostał niech sobie gra chłopak spokojnie i dla mnie to na tyle.

RaXoR

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 01:09   

Ja także myśle że Adamos powinien zostać odbanowany ponieważ argumenty które podałeś są dla mnie bardzo dziwne :x . Uważam też że za "ekscesy z forum" adamos nie powinien być banowany na serwerach bo to jest według mnie bezsensu... Prosze wiec aby Adamos został odbanowany ponieważ sprawy z forum nie powinny się przenosić na serwery w postaci perm'a.

yello

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 01:13   

Sprawa banow na serwerach CS Fusion to juz historia... Nie jest to besposredni atak na adminow ale wielu graczy przyzna cze czasami admini wybiegaja poza swoje obowiazki. Przenosza na serwer wlasne porachunki, humory, a to chyba nie o to chodzi, zapominaja ze CS to przedewszystkim zabawa a nie pokaz wladzy... Gralem z Adamosem, fakt ma chlopak temperament [ ;) ] ale gra zawsze byla przyjemna... Mysle ze ban na forum w zupelnosci wystarczy jesli ma byc to okaz " kary" ale jestem za zdieciem bana na serwery... Admini, CS to przedewszystkim zabawa nie dla wybranych ale dla wszystkich ... Pozdrawiam

SiD
[Usunięty]

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 01:16   

Play 4fun or go home !:> :P

yello

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 01:18   

play hard go pro !! ;]

crz^^

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 08:45   

Gepardzik napisał/a:
moje wyjaśnienei jest tutaj

Ja w tej odopowiedzi nie znalazłem nic za co można dać perma na serwerze, tylko jakiś konflikt na forum? Więc nie rozumiem czemu adamos został ukarany tak mocno, jest spoko niegdy nie raszuje i stara się utrzymać porządek na serwie, więc o co chodzi bo nie rozumiem?

bbl`

Klan: srogo
Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 08:47   

Nie mam zdania na ten temat :E :x .

bukers

Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 09:08   

MI sie tez wydaje, ze ban na forum nie powinien byc rownoznaczny z banem na serverze.
A tak w ogole to ktos sie skarzy na adamosa gdy on gra na serverze? Bo moim zdaniem niektorzy admini szukają dziury w całym. Dajcie mi przykład jednego gracza, który jest przeciwko mu. Jesli on im nie przeszkadza to w czym problem.? Owszem moze kiedys tam byly na niego skargi ale ja tego nie pamietam zeby on przeklinał czy coś.... A po za tym kazdemu sie zdaza przeklnąc i oczywiscie wielu adminom rowniez to sie zdaza. A co do adamosa to jak gral ostatnio przez mica gada bardzo mało...

Ogolnie to wydaje mi sie, że za duzo juz tych banów dajecie troche.

Po za tym moge teraz wymienic osoby, które równiez beda karane banami na 100% ale nie chce tego robic, bo po co :E

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi