CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
"Prośba o admina // DzejmsBlond"
Autor Wiadomość
ciasteczkowy

Klan: PI 3.14
Wysłany: Pon 15 Sie, 2005 09:57   

Proszę pisać w temacie "jest to prośba o admina"
Jeśli dalej będziecie pisać nie w temacie zamkne go i dzejms poczekasz na decyzje Solida .
I Dzejms nie odpisuj na post Patiego bo ty masz się tu nie wypowiadać złożyłeś prośbe i czekaj na roszczygnięcie .
Jedni są na tak inni na nie i to nie jest powód żebyś dyskutował tutaj czemu ktoś jest na nie.
PISAĆ NA TEMAT ;[

Dzejms

Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 15 Sie, 2005 12:13   

Nasz wyjazd opóźni się chyba o jeden dzień dlatego piszę tego posta.

Ciastek, nie jest napisane nigdzie, że nie mogę polemizować z wypowiedziami graczy oddających swoje głosy. (np.patrz tu) . Osoba składająca prośbę nie ma prawa do obrony? :wow:
Chciałem głównie zwrócić uwagę na to, że jeżeli ktoś nie gra na danym serwerze to nie powinien się wypowiadać. W te 3 tygodnie Patta to ja nie wierzę (a już na pewno na Bydzi). Forum jest przede wszystkim dla graczy, a nie po to żeby sobie pogadać dla beki. Można ewentualnie
tutaj . Kłócić się z nikim nie chcę. Chciałem od Patta usłyszeć jedynie motywację dlaczego nie, jeżeli już się wypowiedział. Podobnie z innymi wypowiedziami. Też chciałbym wiedzieć dlaczego są na TAK lub na NIE. Może chodzi głównie o NIE. Każdy chyba chciałby wiedzieć dlaczego nie nadaje się na admina. Tym bardziej jeśli ma adma na innym znanym nam serwerze. Dlatego też wypowiedź Patta odebrałem jako prowokację. Tym bardziej, że zawierała nie jego słowa.

P.S.
Patterson. Czytaj ze zrozumieniem:
Cytat:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za oddane głosy na TAK i na NIE, ale takie normalne od graczy.

Tu chodzi o normalne wypowiedzi, a nie o nienormalnych graczy.

Co do imprezy to przypomnę Tobie, że byłem z rodziną. Moja rodzina to żona i dwójka niepełnoletnich dzieci. Może kiedyś to zrozumiesz.

Zauważ również, że na 1 min. przed Twoim postem zmieniłem trochę mojego.

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Pon 15 Sie, 2005 12:27   

Fakt, ze jesli ktos mowi "na tak" to uargumentowac nie trzeba, bo praktycznie kazdy post zawieralby podobną argumentacje, ale jesli ma się coś przeciwko czyjejs kandydaturze to chociaz małe uargumentowanie by sie przydało. Z drugiej strony Dzejms, wielu ludzi pisało tak samo jak patt i uzywalo tych samych zwrotow. Koniec kłótni, ktora do niczego nie doprowadzi. Zamykam.

Przyjęty.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi