zauwazylem cos takiego: gracze sie pienia ze nie kikuje/banuje kogos za rasz. natomiast gracze zauwazyli rowniez, ze jesli kto mnies zabije na raszu to leci od razu. no i pretensje ze jak admin, to ejst lepszy nie mozna go zabijac itp. a ja sie zastanawiam: co w tym dziwnego? jak widze rasz to kikuje, a skad mam wiedziec ze w innej czesci mapy ktos wybiegl za strefe? nie moge kikowac kazdego za free, potrzebuje powodu mam przewidywac? jakby byl wrozka to bym zgadywal losowania lotto i zostal milionerem.
mam oczywiscie grupe zaufanych ludzi ktorym wierze bez slowa ze ktos raszuje. pozdrawiam ich ))
ale jesli chodzi o innych graczy, zwykle jest pretensja ze nie reaguje od razu, bo nikt mi nie pisze kto i gdzie rasz tylko jakies glupie pretensje/bluzgi. ;/ i zwykle skarzacy dostaje kika za bluzgi i jest coraz bardziej wpieniony ale coz nie poradze nic na to
wiec prosba do graczy: piszcie do adminow kto raszuje nawet po rundzie skikujemy wnnego natomaist jesli jest to chamski rasz albo inna wazna sprawa piszcie w ten sposob: say_team "@ kto i gdzie raszowal"
jest to tzw amx_chat, czyli text widoczny tylko dla adminow. spam bedzie karany banem na 5 albo 60 minut.
ja jak ktos placze ze rashuja to od zaufanych ludzi sie dowiem to wywale ale jak nie znam to patrze bardziej na te osoby ... radar kogo zabil i gdzie :> banik na 5 min zawsze pomaga
Wysłany: Wto 16 Sie, 2005 10:59
Bardzo madrze napisane tylko do raszowania terzeba dodać jeszcze kampienie teamu atakujacego
Klan: a co to takiego
Wysłany: Śro 17 Sie, 2005 17:44
ehh ale wiesz do ludzi nie dociera nawet jak sie pisze do nich kto raszowal bo nie sa w stanie powiedziec ... moze boja sie ze zostana uznani za donosicieli