CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Skarga na admina sidney polak alcoholique
Autor Wiadomość
nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Śro 24 Sie, 2005 20:49   

wiedzialem ze jestem The Best :faja: :D :mrgreen: :mrgreen:

Bubel i dobrze ze poszedl bo przynajmniej znosic go na forum nie musze...

patterson

Wysłany: Śro 24 Sie, 2005 20:58   

oooo jakaś afera a mnie tu nie ma ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[

już jestem :rotfl:

a na powagę to rozdać jednemu za lamki , a drugiemu za obelgi na forum po warningu, albo nawet 2 i koniec.

A tak po zatem to sprawa przezwisk na serwie już wypływała i widzę ,że nie uczą się niektórzy na błędach. Przypomnę precedens w sprawie Solida, kiedy ktoś nie życzy sobie być przezywanym (nawet dla żartu bez złych intencji) to ma do tego prawo, a jako ludzie cywilizowani, a nie murzyn w buszu powinniśmy przyjąć to do wiadomości i zaprzestać przezywania . Problem jest błahy, wystarczy się dogadać.

Nie podoba się / nie zna się ktoś na żartach = przestaje go tak nazywać i po problemie, a wy ciągniecie swoje.

po warningu, Ronin da po klapsie i spać
:mrgreen:

ToFik
[Usunięty]

Wysłany: Śro 24 Sie, 2005 21:14   

olaboga ale zadyma, normalnie tak sie usmialem do snu, dziekuje wam bardzo, jestescie genialni :hahaha:

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Śro 24 Sie, 2005 21:21   

Odpowiem cytatami
Ronin napisał/a:
JA TAM NIC NIE MÓWIĘ , ALE BURAKI JESTEŚCIE.
Uspokujcie sie już bo klapsa dam :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

VorteX^^ napisał/a:
bana wszystkim powyzej :hahaha:

PS ta dyskusja to na gg LAMKI ;/

patterson napisał/a:
oooo jakaś afera a mnie tu nie ma ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[

już jestem :rotfl:

a na powagę to rozdać jednemu za lamki , a drugiemu za obelgi na forum po warningu, albo nawet 2 i koniec.

A tak po zatem to sprawa przezwisk na serwie już wypływała i widzę ,że nie uczą się niektórzy na błędach. Przypomnę precedens w sprawie Solida, kiedy ktoś nie życzy sobie być przezywanym (nawet dla żartu bez złych intencji) to ma do tego prawo, a jako ludzie cywilizowani, a nie murzyn w buszu powinniśmy przyjąć to do wiadomości i zaprzestać przezywania . Problem jest błahy, wystarczy się dogadać.

Nie podoba się / nie zna się ktoś na żartach = przestaje go tak nazywać i po problemie, a wy ciągniecie swoje.

po warningu, Ronin da po klapsie i spać
:mrgreen:

A jak macie koniecznie potrzebe przelewania brudow na forum, to macie od tego dział dla @, jesli jest wlasnie @vs@ tak jak teraz. A wiec, ja klozetuje topic, kazdemu daje pstryczka w nos w postaci 1 warninga i Ronin Wam da klapsa. Jak nie zyczycie sobie przezywania to najpierw to powiedzcie - "nie zycze sobie, skoncz, nie smieszy mnie to", a jak nie poskutkuje to dopiero walic na forum i do odpowiedniego działu.

A jesli to jest zart, co z poczatku tak odebralem, ale potem sam juz nie wiedzialem, to od tego jest dział off-topic.

Gepardzik
[Usunięty]

Wysłany: Czw 25 Sie, 2005 22:49   

nowik napisał/a:
akira napisał/a:
A to takie buty... a ja sie dziwilem co to za krzyki slychac w sasiednim pokoju ^_^ :mrgreen:

jak bys pamietalchociaz plan naszego domu to bys wiedzial ze pomiedzy nami jest jeszcze jeden pokoj :F n/c
owned :hahaha: :hahaha: :hahaha:

na bash'a z tym :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

nie no jaka dziecinada :P :P :P

i jeszcze po warningu dla kompletu :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi