Na serwerze gram długo i bardzo bardzo czesto. Uważam, ze jestem nienajgorszym kandydatem na admina poniewaz należycie przestrzegam zasad panujacych na serwerze. Straram sie pomagac graczom oraz informować ich o zasadach obowiązujących na serwerze. Jesli chodzi o ortografie nie popelniam rażących błedów ortograficznych staram sie też przestrzegac zasad interpunkcji patrz kropka kropka kropka.
Pozdrawiam homis@lame.
_________________ hms''
Ostatnio zmieniony przez homis Pią 26 Sie, 2005 10:32, w całości zmieniany 1 raz
Ktoś ostatnio ględził że nigdy nie słyszał od pattersona "tak" ?
---------
Na tak. Homis jest spoko, ani razu nie widziałem z nim akcji o rash, przeklinanie czy cokolwiek, a z tego co pamiętam to chyba nawet pilnuje reszte teamu o zasady TP
hhehe yelonek przecież teraz też nie napisał "tak"
Homis spoko na "TAk"
SiD [Usunięty]
Wysłany: Czw 25 Sie, 2005 12:07
Jest sporo adminów którzy graja, np. dzisiaj na serwie było 6 przez 2 mapy, a jak sie kończą wakacje to bedzie ich coraz wiecej i wkońcu dojdzie do tego ze sami admini będą grali
i tak ostateczna decyzja nalezy do H@ ja jestem na TAK
Jak najbardziej na TAK
już ze 4 miesiące temu proponowałem homikowi żeby napisał prośbę ale sam stwierdził że jeszcze za wcześnie ,
Przy tej kandydaturze jestem bezdyskusyjnie na TAK
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was