Prosba o adma na bydzi poniewaz tez chce pilnowac tam pozadku i przestrzegania regulaminu wiem ze wczesniej zadziej gralem ale to sie zmienilo i gram juz czesciej znaczy prawie codziennie:) uwazam ze jestem dobrym adminem i nikt niema zastrzezen do mojego adminowania no chyba ze ktos to niech napisze mam admina na sulku pozdro
Ostatnio zmieniony przez PoPoLuPo Czw 25 Sie, 2005 17:47, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
SiD [Usunięty]
Wysłany: Czw 25 Sie, 2005 17:14
to samo co u homisa
Jest sporo adminów którzy graja, np. dzisiaj na serwie było 6 przez 2 mapy, a jak sie kończą wakacje to bedzie ich coraz wiecej i wkońcu dojdzie do tego ze sami admini będą grali Wykrzyknik
i tak ostateczna decyzja nalezy do H@ ja jestem na TAK
bo ja przz ostatnie 2 tygodnie mam kursy na prawo jazdy. chodze spac o 1-2 wstaje o 6 zeby z psami wyjsc, wracam spac o 7, wstaje 8.30 do autobusu na ursynow 3h wykladow powrit 2h autobusem obiad wyjscie z spami zrobienie obiadu postprzatanie, podlanie kwiatkow albo trawnika i siadam do kompa o 21
[ Dodano: Pią 26 Sie, 2005 01:03 ]
aha, no i gram w fallouta 2 teraz, tacticsa 1 kolesiem przeszedlem w 19 godzin