CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Prośba o przyznanie admina// Pół-Czlowiek Pół-Kabura
Autor Wiadomość
sidney

Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 14:44   

nowik skad wiesz? moze on zakonczyl edukacje po gimnazjum :P :D

jest za duzo adminow - nie

nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 14:59   

sidney napisał/a:
nowik skad wiesz? moze on zakonczyl edukacje po gimnazjum :P :D

bo do 18 roku szkola jest obowiazkowa

sidney

Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 15:11   

a wcale ze nie :P bo jak chcesz to mozesz nigdzie nieisc...obowiazkowa jest tylko wtedy jak naprzyklad strzelasz kible w gimnazjum, to wtedy musisz sie uczyc do 18 lat, ale jak skonczysz gimnazjum to juz mozesz sie dalej nieuczyc ;) :D

P-C P-K

Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 15:32   

Co do mojej edukacji to średnio to powinno kogokolwiek interesować. Chodzę do liceum i zawsze wracam przed 16.
Piszę to co widze. Godzina 15:30, wchodzę na bydzie która pęka w szwach. Nie ma admina. Raszerzy, team killerzy i wyzywacze bawią się w najlepsze...
Prośba napisana została w rzeczywiście nienajlepszym momencie. Zerknąłem na listę adminow i rzeczywiście jest ich sporo. Ale to wy zadecydujecie.

Jadę Szatańskim Czołgiem, Jadę Na Wojnę!

nowik
Webmaster

Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 15:35   

nie chodzmi i tu o twoją edukację tylko o to że mając 16 lat powinieneś się uczyć a co za tym idzie nie możesz grać w godzinach jak sam napisales kiedy nikogo z adminow nawet na gg nie ma bo sa w pracy albo w szkole... i w tych godzinach admini napewno jak nie sa na serwerze to ktos z nich na gg musi byc...

bbl`

Klan: srogo
Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 16:15   

P-C P-K napisał/a:
Co do mojej edukacji to średnio to powinno kogokolwiek interesować. Chodzę do liceum i zawsze wracam przed 16.
Piszę to co widze. Godzina 15:30, wchodzę na bydzie która pęka w szwach. Nie ma admina. Raszerzy, team killerzy i wyzywacze bawią się w najlepsze...
Prośba napisana została w rzeczywiście nienajlepszym momencie. Zerknąłem na listę adminow i rzeczywiście jest ich sporo. Ale to wy zadecydujecie.

O tych godzinach nie ma adminow na serverze ? :wow: Pierwsze slysze bo jak ja wchodze o tych godzinach to jest conajmniej 3 adminow na serverze :E - zawsze :cfaniak:

gryzli_007

Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 16:16   

NIE :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

lnk

Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 16:16   

nowik napisał/a:
nie chodzmi i tu o twoją edukację tylko o to że mając 16 lat powinieneś się uczyć a co za tym idzie nie możesz grać w godzinach jak sam napisales kiedy nikogo z adminow nawet na gg nie ma bo sa w pracy albo w szkole... i w tych godzinach admini napewno jak nie sa na serwerze to ktos z nich na gg musi byc...

Ok , ale nowas co Cie to obchodzi czy sie uczy jak nie chce to sie nie uczy a jak chce to sie uczy (nie mowie ze sie nie uczysz pcpk) :D

NIE za duzo jest adminow ,gracze nie wejda nigdy :x

LuckyLuke

Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 16:53   

nie bo jest ich aż nadto

nowik
Webmaster

Wysłany: Śro 07 Wrz, 2005 16:57   

kurde nie rozumiecie mnie :P chodzi o to mniej wiecej co bubel napisal :P i koniec kropka EOT z mojej strony :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi