Wysłany: Pon 19 Wrz, 2005 20:08 Pora na przeprosiny i prośbe o unbana
Siema wszystkim
Właśnie dostaje wiadomość na gg o nowym adresie forum bydzi i rozpadzie cs-f.
Nawet zostałem odbanowany na forum .Tak sobie myśląc postanowilem poprosiś o odbanowanie z serwera bydziaTP.
wiem,zaraz zejda sie głosy na NIE i kazdy napisze ze jestem nie wychowanym %!#%!#%nem i w sumie w pewnym sensie mają racje,
no ale tak w wolnym czasie fajnie pograć ze znajomymi na serwie,pośmiać się i pograć bez nerwów że znów ktoś mnie kara w plecy .
Przy okazji zdjęcia bana z forum chciałem wszystkich przeprosić za moje wcześniejsze zachowanie.Szczególnie Vortexa,Pattersona i wszystkich tych którzy poczuli się urażeni.Było to nie mądre z mojej strony i teraz żałuje
Mam nadzieje,że rozpatrzycie moją prośbe pozytywnie.Jeżeli nie no to trudno będe żałować .
hmm to może odrazu odbanujemy wszystkich co hhmmm... a co do sokoła to swoim wcześniejszym zachowaniem udowodnił nam że nie jest godny tego aby grać na tak poważnym serwerze jakim jest bydzia zatem jestem na TAK tak jestem na TAK slychać mnie halooo... pss.. panie majster ten mikrofon zle dziala ;/ aaa on działa dobrze tylko ja nie slysze tego co mowe aha to przepraszam... khm.. przepraszam panstwa JESTEM NA TAK i koniec tematy