Ja tez przedewszystkim dzieki cs'owi poznalam wielu swietnych ludzi, ale przedewszystkim swietny humor mam jak wchodze na server.. zawsze posmiac sie mozna
hmmm... CS to kupa śmierdzącego kału która pierze młodym i nie doświadczonym jeszcze w bojach życia codziennego banie, później wychodzą tacy na ulice pełni agresji i wrogości do innych jak ja bym był władcą totalitarym zakazał bym grać w gry tego typu. Tu przekaz do rodziców zakazać, zabronić CS póki jeszcze wasi podopieczni nie stoczyli sie w głąb internetowej otchłani i nie stali sie warzywami wegetującymi przed komputeream.
a tak na poważnie to sporo spoko fajnych ludzi, (pozdro ekipa z TS ), no i zobaczyłem jak ludzie potrafią być zawistni, bezmyślni i zapatrzeni w siebie i w swoje wygórowane miemanie o sobie, żal mi takich ludzi bo nie czają że to tylko gra i staja sie sztuczni i chcą na siebie zwrócić uwage beznadziejnymi textami i powielaniem zachowania i stylu wymowy innych