Czemu dostalem bana i za co?Nie obrzalem innych graczy i nie powiedzialem ŻADNEGO obrazliwego slowa.... mimo to dostalem PERMA!Przestrzeglaem zasad mimo to że pare osub pod nikami -...- zlosliwie mi dokuczalo. Nastepnie skargi skadali na mnie te same osoby kture byly w tym clanie....Prosze o zdjecia bana...
Ostatnio zmieniony przez Augi888 Wto 27 Wrz, 2005 14:04, w całości zmieniany 1 raz
Przeczytalem, jednak byl przy tym ADIMN i jakos mnie nie ukarał....pozatym bylem prowokowany juz od dłuższego czasu i wyzywany np od CPL-a i paru ostrzejszych rzeczy. Poprostu pare osub sie na mnie uwzięlo.Prosze o zdjęcie bana
AHAHAHHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAAH
Augi zal mi ciebie , "nie obrazalem nikogo" pffffffffff .Pozatym jak mielsmy takie nicki -..-odrazu miales nick pro ClaN AHAHAHAH wiec nie klam .
po 1 augi nie da sie ukryc ze jetes cpl -,- zawsze ale to zawsze kampisz z paczką a reszta teamu czeka godzine az ruszusz sie troche... po 2 obrazales mojego ziombla pojazdem po rodzicach. po 3 ban -,-
wez za to co robisz na servie to juz dawno sie jakis permik nalezal. non stop kampisz.poszukaj sobie jakiegos innego serva albo zacznij grac w szachy
Dokladnie
Jestes najwiekszy cpl na servie i jakiego w ogole widzialem , i tak Ci nigdy on nie wychodzi
ale coz.... . Nie raz trzeba czekac cala runde zanim ty przegrasz
CPL tak??to nie ja was sie czepialem tylko wy mnie!Wedlug was ZAWSZE kampie z paka...niegdy takiego czegos nie zrobilem..pozatym admini czesto graja na serwerze i jakos nigy kicka za ...wedlug was campienie nie dostalem....
CPL tak??to nie ja was sie czepialem tylko wy mnie!Wedlug was ZAWSZE kampie z paka...niegdy takiego czegos nie zrobilem..pozatym admini czesto graja na serwerze i jakos nigy kicka za ...wedlug was campienie nie dostalem....
Glupi czy z policji?? prosze wykasuj konto z tego forum i daj sobie spokuj z cs.