Wysłany: Sob 01 Paź, 2005 19:40 prośba o admina // nowik // SteamID: STEAM_0:1:4881148
- Imię: hmm niech pomysle Piotr
- Nick: wiadomo
- Klan (Jeśli posiadasz...), skacze tu i tam
- E-Mail nowik89@gmail.com
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ 3992394
- SteamID / Adres IP STEAM_0:1:4881148
Admina posiadalem na duzej ilosci serwerow juz nawet nie pamietam polowy z nich a o admina na bydzi 2 prosze ze wzgledu iz czasami trzeba zagrac jakiegos sparka albo cos a ze sie serwer w gnecie skonczyl to prosze tutaj z góry thx za negaty... yyy... pozytywne rozpatrzenie prosby
btw. wiem ze trzeba czekac do przybycia Solida ale prośbe już napiszę żebym potem nie zapomnial ^^
Nie należę do twojego fan klubu nowik i nie jestem przestańcie pisać takie głupoty w podpisach niech ktoś coś z tym zrobi bo to bzdury i nie czituje sami macie haxy
Oki a teraz na poważnie Gość to taki żart był
jestem na tak
pozdro
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
a dajcie mu ale jak by miał zapomnieć później to znaczy że nie jest mu tak bardzo potrzebny
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
jatokor niezbyt rozumiem co maiłbym zapomnieć i thx za głosy chodzi Ci o to co napisałem w 1 poscie to napisałem żeby nie zapomnieć że miałem prosić o admina a zreszta ja jestem zakrecony