CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Prośba o admina // IrYs
Autor Wiadomość
lnk

Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 18:04   

Po co odrazu sapiecie , moze chciala sobie nabic post

Na TAK nic do niego nie mam :mrgreen:

yello

Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 18:07   

;) ok pozdrawiam ... :P

AdAMoS

Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 20:01   

Szczerze? Oczywiscie ze TAK. Znam go sporo, osobiscie pare razy widzialem :mrgreen: no i na serwerze gra b.dlugo. Sadze, iz jest to kandytat na admina w pelnym tego slowa znaczeniu, a nie np taki nappy co ma adma, daje sobie w nicku ~mp3@lame. i ma wladze na serwie... ( bez urazy, ale czasami takie odnosze wrazenie, ale pozatym lubie cie :mrgreen: )

Dogaduje sie z IrYsem, nie jest to jakis cham, kulturalny czlowiek, ktory "mysli".
P.S. nowik mowisz ze go nie znasz, a kogo ty znasz? Team FF@: Vortex, oLKa i wiele wiele innych? Jak ty go mozesz nie znac, ja go czesto widuje, moze czasami gra na fake'ach ale bywa na serwie wiele razy na rn.

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 20:35   

adamos ma racje... irys gra bardzo czesto... co jestem to on tez gra :)

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

psychic

Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 20:47   

jestem na tak :banan:
kiedy gram sobie w nocy czasami to praktycznie nigdy nie widze admina :mrgreen: za to irysa widze czesto i przydal by sie kto taki jak on :lol:
:banan: :banan: :banan:

siatkarz

Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 20:59   

pamietam jak kiedys kolo 3 w niocy sobie z irysem bunnyhoping na milku cwiczylismy... :] hmmm... :D kiedy jakies wakacje sa??:>

koJOt

Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 21:26   

A ja IrYs-ka kojaze, czesto z nim w nocy sie pogrywalo jak juz mlodziez poszla spac :)

Wielkie TAK :) bo w nocy nikt nie pilnuje, a ja adma nie dostalem :( wiec jakis "nocnik" sie przyda :)

Melepeta

Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 22:23   

Jest to mój pierwszy wpis i pewnie nie ostatni, moje zdanie na ten temat napewno niebędzie się liczyło zbytnio ale... jeżeli wszyscy coś dodają od siebie to ja też coś napisze. ;] IrYs gra na bydzi odkąd sięgam pamięcią i zpewnoscią gra dłuzej na servie niż ja. Niektóre osoby piszą, że go nie kojarzą dziwne (jest to pewnie spowodowane tym ,że same grają sporadycznie mogę się mylić...:x ), niektóre osoby piszą też, że na serverze jest juz wystarczająca ilość adminów (niejestem co do tego przekonany), dosyć często zdarza się, że kiedy wchodze na servka niema admina !! (napewno dużo graczy zgodzi się zemną i z tym niezaprzeczalnym faktem). :cfaniak: Już nie raz spotkałem się z faktem, że osoby upominane i proszone o to aby nie raszowały nagminnie to czyniły łamiąc i nieprzestrzegając zasad i reguł gry TP na owym serverze. Myśle, że są potrzebni admini na Bydzi gdyż w brew opini inych jest zdecydowanie za mało osób które mogą zaprowadzić ład i pożądek, z IrYskiem (sTeeL) gra mi się bardzo fajnie i przyjemnie jest spoko kolem (chociaż jest z Warszawy :E ... żartuje oczywiscie ;) ) ma swoje własne zdanie, nikomu się nie podlizuje,potrafi grać w cs'a co może nie jest najważniejsze żeby zostać adminem ale napewno "staty" powodują respekt i szacunek innych graczy bo w sumie "jaki kram taki pan" (czy coś takiego :E ). Podsumowójąc moje wypociny chciałbym aby IrYs został adminem bo myśle, że w pełni na to zasługuje, takie jest moje zdanie :) każdy ma swoje zdanie i ja niemoge go podważać. IrYs ja jestem na tak :) ide zajarać na balkon :faja: PS. co do wypowiedzi adamosa... nappy swój chłop potrafi zaprowadzić porządek więc nierozumiem twojego zdania " że taki rządzi serverem " no aleeeee... tak jak mówiłem moje zdanie to jest nic. A i jeszcze jedno niemów, że się podlizuje bo napewno nie :) :cfaniak:

SiD
[Usunięty]

Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 22:57   

1. co do irysa na tak gra i to sporo
2. czy podstawowym powodem przyjecia na admina nie jest to że kandydat gra sporo na serwie ?? bo obecni admini nie grają na serwie, a jak już to rzadko nie mówie o wszystkich gra jakaś 9 adminów, reszty już całe wieki nie widziałem, albo widuje raz na miesiąc :/ nie chce tu byc złośliwy ale jeżeli nie gra to po co mu admin ?? później odmawia sie admina innym osobom które grają i chca pilnować porządku na seriw, z powodu dużej liczby adminów, to jest w pewiem sposób nie fair. Rozumiem że jest okres szkolny ale niektórych naprawde nie widziałem nawet w wakacje i nie widuje w wekendy, nie wiem może za mało gram :P .
Taka jest moja opinia, poprostu admini nie wywiązujący sie ze swoich obowiązków (granie na serwie ) powinni go stracić.

siatkarz

Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 23:08   

ad pkt. 2 SiD'a... popieram!!! i to stanowoczo... miniej wiecej o to samo mi chodzilo we wczesniejszym poscie :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi