Wysłany: Sob 08 Paź, 2005 15:08 Prośba o admina // 333 - half evil
- Imię: Damian
- Nick: teczufka/333 - half evil/antiform
- Klan: nie posiadam
- E-Mail: damian086@irc.pl
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ: - / dam1986@tlen.pl / -
- SteamID / Adres IP: STEAM_0:0:2389592/10.21.2.22 ;>
Motywacja...hm, moja prosbe motywuje tym, iz zwykle gram w weekendy, mozna mnie spotkac czasem baardzo pozno, kiedy admini juz dawno spia
a lamki raszuja. Staram sie przestrzega stref, regulaminu bydzi. Z kultura osobista podobnie, czasem cos sie wypsnie ale oczywiscie bez przesady.
Wiem, ze jest sporo adminow, ale nie ma admina z LANa bydzi :>
Powody na TAK:
- na servie brakuje adminów,
- na servie często panuje samowolka, wulgaryzmy, rasze (w czasie nieobecnosci admina),
- grasz dosyć często,
- kultura osobista OK,
- grasz dobrze
- niepodlizujesz się co jest ważne...
Powody na NIE:
-na servie jest za dużo adminów,
-za jakiś czas może być tak, że będą grali sami admini, bo dla graczy nigdy nie będzie
miejsca i powtórzy się sytuacja kiedy to w jednym teamie będą grali sami admini
(troche żenujące).
Jestem na TAK , ale powody na "TAK" i na "NIE" to chyba paradoks. Chciałem jeszcze powiedzieć, że na servie gram często i stale widze tam Sida, Vortexa, homisa, nappiego... a reszta . Jeżeli ktoś zdeklarował się do tego, że chce pilnować porządku na servie to niech to robi albo niech zrezygnuje i da szanse osobą któe naprawde chcą grać i pilnować porządku ... takie jest moje zdanie an ten temat pozdro (sry za błędy ale szybko pisałem).
Widać że 333 gra tu od początku bydzi i zawczyczaj caly czas go widze (o_O) to nie zmienia faktu,że adminów jest wystarczająco dużo ;f.btw half-evil drugi post na forum ? rotfl n1 ...
jestem na NIE
Wysłany: Sob 08 Paź, 2005 17:06
1. jestem na nie
2. to samo co w prośbie irysa --czy podstawowym powodem przyjecia na admina nie jest to że kandydat gra sporo na serwie Pytajnik bo obecni admini nie grają na serwie, a jak już to rzadko nie mówie o wszystkich gra jakaś 9 adminów, reszty już całe wieki nie widziałem, albo widuje raz na miesiąc Kwasny nie chce tu byc złośliwy ale jeżeli nie gra to po co mu admin Pytajnik później odmawia sie admina innym osobom które grają i chca pilnować porządku na seriw, z powodu dużej liczby adminów, to jest w pewiem sposób nie fair. Rozumiem że jest okres szkolny ale niektórych naprawde nie widziałem nawet w wakacje i nie widuje w wekendy, nie wiem może za mało gram Język .
Taka jest moja opinia, poprostu admini nie wywiązujący sie ze swoich obowiązków (granie na serwie ) powinni go stracić.
Prosze H@ o poczynienie jakiś kroków w tym kieruku
Melepeta a ja chyba coś źle nas widzisz ^^ pozatym ja ostatnio czesto gram na fakech i zmieniam nick tylko w wypadku gdy ktos lamie regulamin z tego wzlgedu ze jak jade na fejku to ludzie mysla ze adma nie ma to sobie zaraszuja i tu nagle klapa bo admin jest i zamiast pograc to pisze "kicked & banned" chodz nie zawsze