Nie wiem co się dokladnie z moim steamem stało ale wychodzi na to , że się sam zrestartowal Odpalam kompa, uruchamiam steama, CS-a ;wchodze w fawories a tu nic,pusto A PRZECIEŻ MIALEM ok 20 serwerów dodanych odrazu restartuje kompa jeszcze raz CS-a i znowu to samo;
-w miejsu gdzie miałem nick zamiast Augi wyskakuje unnamed
-jest ciemno tak że jak wchodze do jakigoś tunelu to broni nie widze
-wszystkie komendy tego typu restartuja sie
-ogólnie wszystko wraca do tego jak bym dopiero co zainstalowal steama
proponuje usunąc steama dobrze ci to zrobi i zaoszczedzi kolejnych przykrości które cie spotkaja w niedługim czasie bo jak powiedziałem u mnie masz przesrane najlepiej zapomnij o tym serwie i forum
skan kompa:
-Ad-Aware SE Personal
jak nie pomoze reinstal steam, a jak nic nie da reinstall win
oK thx chlopaki (przeskanowalem kompa,czyściutko ).Chyba musze jednak reinstal steama zrobić
Sid naprawde nie wiem czemu pałasz do mnie nienawiscią....ja tylko porsze o rade
SiD [Usunięty]
Wysłany: Wto 11 Paź, 2005 20:14
Augi masz szczeęście że nie jesteś z Torunia nienawiść to dopiero zobaczysz, zapłacisz za swoja zarozumiałość i pyche, reprezentujesz typowego cwaniaka, co to nie on przez internet, chłopaku ty sie mudl żebym ja cie kiedy kolwiek na ulicy nie spotkał aa miłej gry na bydzi po zdjęci bana życze Pilnuj sie