ja licze na 5:0 dla anglii, moze chociaz Janas zrozumie ze sie nienadaje do tej roboty i zrezygnuje...precz z Janasem! nielubie go a tak wogole to bardzo lubie angielski football
i wiara umarła wraz z wynikiem 1:2 dla anglikow... polacy to co wyprawiali to kabaret i nic więcej bo piłką nożna to tego nazwac nie mozna... jedynie bramkarza mielismy dobrego i wielkie gratki dla niego
lool a kosowski. imo kosa najlepszy zawodnik meczu. no a oczywiscie miszcz polskiej pilki grzesiu rasiak gral caly mecz JA NIE WIEM CZY ON ZA TO PLACI JANASOWI? Janas idiota zamiast wpuscic w przerwie krzynowka za rasiaka i ebi do ataku to ten kompenty ***cenzura*** ebiego zdejmuje a rasiak te drewno walone ktore stoi na 50 metrze i nic nie robi przez caly mecz zostal. ZAL
to co momentami (80% meczu) wyprawiala obrona to jest padaczka.... u mnie w druzynie juz jest lepiej bo przynajmniej umia wybic pilke spod nog jakiegos kolesia jak w 4 pojda na niego... :| tak wlasnie padla 2ga pramka:P Brawo dla Rasialdinho za mecz...Co za drewno zal.pl ... on chyba pomylil zawody... to nie bylo kto wiecej pilek straci i przegra pojedynkow.... tyklo chodzilo o to kto strzeli brake wiecej.... on chyba nie byl zaktualizowany bo opcja podaj nie istaniala u niego... kosowski o dziwo gral dobrze... krzynowek moim zdaniem powinien grac od poczatku ... mimo braku formy jest dalej najlepszy na flance... gracz sobolewski tez chyba boiska pomylilo... strzaly z 40 metrow z moca kopniecia mlodziezowca raczej nie maja szans.... gdyby anglia nie grala caly mecz jednym schematem.... lewa strona (Carragher lub Frank Lampard) caly czas grali crossa na prawe skrzydlo do Shaun Wright-Phillips'a.... a ten zewlakow to nie umial pokryc ... na radar to mozna kryc mysliwiec f16... franek co mial zrobic to zrobil... a wydaje mi sie jakby zuraw zagral w napadzie to nie musialby tyle biegac i nie byloby nawrotu kontuzji.... czyli moim skromnym zdaniem janas popelnil kilka bledow.... chociaz sklad wygladal tak.... ze mogl z niego w kazdej chwili zrobic bardzo ofensywny lub... bardzo cofniety.... tylko ze najpierw trzeba miec kim grac ufff... koncze posta... mailbym jescze cos do powiedzenia ale juz noc sie zbliza i sen dzieki za uwage