Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 15:13 ban zalapany przez mojego kolege z bloku obok...
Tak wiec pewnegop razu wbijam sobie na server telstenu i ku mojemu zdziwieniu jestem powiadomiony, że dostalem bana.... :| Pogadalem z Nowikiem wyszlo, ze to perm...., a teraz pytanie skad??!! i wyszlo, ze bana dostal mój kolega;/ co gral an moim steamie:| Chcialbym bardzo przeprosić za to co zrobil i Prosze o zabranie bana;] mój kolega mial nick Ihaaaaaaaa czy jakoś tak :|... przy tym zmienilem haslo an steam'a wiec moge obieca, ze to się więcej nei powtórzy....
Ja tez mam znajomości w Telstenie o których kiedyś powiedziałem Solidowi i chyba na samej górze ale sie tym nie chwalę. Koleś ja byłem wtedy na serwie i koleś strasznie sie woził i takie tam co wy nazywacie kozaczeniem.
Vorka zostawcie w spokoju bo bana dostał odemnie, jak Solid przyjdzie to moze go odbanuje, ja go nie odbanuje, pozdro dla Zakalca
ps. raczej nie pozyczaj nikomu konta a teraz jak chcesz grac z nami to niech ci kupi nowe konto ten koleś.
sytuacja z pupy bo z jednej strony powinna byc kara zeby nie odbanować, tak, zebys mial nauczke, aby steam'a nie pozyczac. Z drugiej ban perm wcale nie jest odpowiednią karą za taki tekst.
Dlatego unbanuje.
Ale jak sytuacja z tego steamid sie powtorzy to nie bedzie taryfy ulgowej.