Niby obowiązuje jakiś regulamin na serwerze ? I chyba kolega > CCCP_RUSSIAN < zapomniał się z nimi zapoznać..? Nie było na serwerze admina który mógłby zwrócić uwagę delikwentowi... Chciałbym , żeby wyżej wymieniony gracz został w jakiś sposób ukarany tak jak to robią admini którzy są na serwerze... STEAM_0:0:645727... A w ogóle wszystko jest na fotkach... Godzina ok. 12.40 - jak coś w logach serwera wszystko powinno być...
Cytat:
4. Wszyscy gracze zobowiązani są do zachowania zasad kultury osobistej. Oczekuje się że gracze nie będą przeklinali, wyzywali się, a rozgrywka będzie toczyła się z poszanowaniem wszystkich graczy na serwerze. Należy pamiętać, że w grze często uczestniczą młodsze dzieci, dlatego też prosimy o godne zachowanie podczas rozgrywek.
p.s. - I obrażać to Ty sobie możesz jakiegoś swojego kumpla , a nie mnie... Bo ja nim nie jestem i nigdy nie będę...
Pozdr.
Ostatnio zmieniony przez zaLLL aka ZAIx Czw 20 Paź, 2005 14:47, w całości zmieniany 2 razy