Wysłany: Wto 25 Paź, 2005 14:00 Skarga na admina "nappy"
Chciałbym złożyć skargę na nappi-ego. Uważam, że za bardzo sie rzadzi, to ze nie ma Solida nie oznacza wcale tego ze on ma decydowac czy VorteX^^ ma dostac moderke... pozatym VorteX^^ wyrzekl sie admina to czemu mu go nie zabrano. Raczej powwino mu się zabrać a nei jeszcze dawać. Uważam że to iż założył to forum to nie znaczy że dostał H@...
No w końcu ktos o tym głośno powiedział, Nowik <bravo> Nappy rzadzisz sie jak szara gęś ostatnio. Rozumiem ,że chcesz pomagać ale ta pomoic troche na wyrost. Nie podoba mi sie to
Dzięki Wam za poparcie widze że nie jestem sam... przynajmniej widze że niektórzy potrafią przejżec na oczy... i wyrazić swoją opinię ale dopiero jak się wam pomoze
ankieta zle zaokragla przy stosunku glosow 1:2.... bo 33%+66%≠100% a 2/3~0,666... wiec procent po zaokragleniu powinien wynosic ≈67% ..... to co do ankiety
a do nappiego nie mam nic... i w sprawie sie nie wypowiadam
po co wogóle te ankiety, chyba wam sie ostro nudzi i tylko wymyślacie jakieś szumy na forum... do nappiego nic nie mam, i nie uważam, żeby sie " woził"..... n/c
PoZdRo 4 ALL
ankieta zle zaokragla przy stosunku glosow 1:2.... bo 33%+66%≠100% a 2/3~0,666... wiec procent po zaokragleniu powinien wynosic ≈67% ..... to co do ankiety
hyhy
ja tez nie mam nappy'ego
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.