CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
RONIN&Samowolka
Autor Wiadomość
_rOsO_

Wysłany: Śro 26 Paź, 2005 23:27   RONIN&Samowolka

O godzinie 00:15 Pan Ronin kazał wszystkim grającym na serwerze biegać z nożem, jeśli ktoś go nie posłuchał dostawał kicka, w logach Solid znajdziesz naszą rozmowe po której to dostałem kick/ban :hahaha: od tego człowieka, Homis i IrYs też byli na serwie i zaskoczyło ich zachowanie "Pana Ronin-ka".

Wnoszę o zabranie admina jeśli nie potrafi się zachować i nie zna regulaminu oraz o odbanowanie qa także o wrzucenie całej rozmowy na admin_say żeby wiadomo było z kim mamy wszyscy do czynienia.

p.s nie jest to zart ;[

Ronin

Wysłany: Śro 26 Paź, 2005 23:29   

rOSO, PEDZ NA SKAŁY TAM POSKACZ SOBIE.
Jest noc i ma byc for fun, bana dostaleś bo przeklinales niewiem czy na mnie czy do mnie wiec cię solid odbanuje, masz za mały staż zeby tak sie zachowywać w stossunku do innych.
zostawiam b/k.
Tylko niewiem po co tu sie teraz wyżaliłes??

_rOsO_

Wysłany: Śro 26 Paź, 2005 23:32   

Dlatego jak wyciągnie logi to będzie wiadomo jak wnerwiłeś 3 adminów swoim pomysłem :)
Poczytaj regulamin po 0:00 zmieniamy mapy wg uznania graczy a nie robimy co ci pasuje ;)

Podtrzymuje wszystko co napisałem na początku za brak znajomości regulaminu na poczatek
Dostałem Bana bo... pamiętasz jak płakałeś gdy enc dał ci kick za rasz ?? I jakie sa zasady ?? piszesz na adminowskim forum _rOsO_ klnie i H@ to rozwiąze, ty nie masz prawa mnie zbanować człowieku bo nie jesteś od tego, tak jak nie jesteś od tego żeby robić syf na serwerze, ... chociaż bedzie widać kto przeklinał i dlaczego w logach :) Jeśli natomiast chodzi o staż do dość długo się tu znajduję jak by nie było, dodam też że nie ważne czy ktoś jest 1 dzień czy rok i ile ma lat, ważne aby potrafił się zachować ... :lol:

P.S gracze nie chcieli grać FFA czemu dali wyraz w odpowiedzi na Vota czy gramy FFA, ale może nie zauważyłeś :twisted: bo nie chciałeś zauważyć... !!

Na koniec dodam ze gracze grający TP dostawali kicki od tego "PANA"

homis

Wysłany: Śro 26 Paź, 2005 23:52   

Zgadazm sie w 100 % w Roso. A co do przeklinania to mi sie zdaje ze przeklinal na adminowskim ale moze sie myle.

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Śro 26 Paź, 2005 23:55   

zaczelo sie od glupich zartow na forum... a teraz jescze akcja na servie.... :/ zLo w glowach?

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

i.S.b

Dodatkowy Nick: IrYs
Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 00:03   

...godzina 0:15, mapka inferno, server byl full, oprócz tego 4 adminów: ja, _rOsO_, homis, i Ronin... nagle pada hasło rzucone przez Ronina, ze wszyscy na noże... nie każdy to zauważył, lub tesh nie każdy chciał(bo przecież admin nie może zmieniać zasad serva z minuty na minute) więc niektórzy strzelali... po czym Ronin, wyrzucil 1/2 graczy za to, że sie nie dostosowali do jego "zasad"... _rOsO_ zwrócił uwage Roninowi o to co zrobił, na co Ronin najpierw napisał, że ma wiekszy staż, więc niech mu nie zwraca uwagi jak ma adminować, po czym, jak to nie dało efektu,to Ronin dał bana _rOsO_ ... gdy pytałem za co dostał bana, powiedziano mi żebym sie nie wtrącał ... chyba sytuacja wygląda jasno ... coś jest tu z "kimś" nie halo ...
PoZdRo 4 ALL :faja:

Melepeta

Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 00:16   

No cóż... tak bylo, potwierdzam, co do bana... i noży.

SiD
[Usunięty]

Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 06:18   

o lol Ronin najpierw te skargi na forum teraz to i jeszcze ban dla rosa, powiedz mi kim ty jestes zeby narzucac komus gre ?? jak ci sie nie podobają zasady serwa to nara chyba jasne no nie ??
Cytat:
bana dostaleś bo przeklinales niewiem czy na mnie czy do mnie wiec cię solid odbanuje
ten text porządził przeciez wiesz jake sa zasady no nie ?? jak @ ma coś do @ to pisze o tym na forum adminowskim a nie dokonuje samosądów !! bedzie kara i to sroga

psychic

Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 07:20   

no lol... co to znowu sobie zarty robicie czy co znowu :/

bbl`

Klan: srogo
Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 07:56   

Ronin napisał/a:

Jest noc i ma byc for fun

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: no i co ze jest noc? Kto powiedzial ze ma byc 4 fun ? :rotfl: :x :banan: :lol:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi