Nappy to był żart. odnosnie tego Padło w rozmowie z Nowikiem żeby jakiś dym zrobić a Nowik wybrał ciebie i teraz mu głupio trochę , też w tym trochę palce zamoczyłem, przepraszam.
-chociaż troszke martwi mnie wynik (jednak nie wszyscy byli w to wplątani?).
dziękuje nappy a i jeszzcze co do wyniku ankiety kilka glosow na tak bylo oddanych zaraz po stworzeniu i kilka osob zostalo w to wkreconych pozatym jaki admin mozesz sprawdic kto jak glosowal a i jeszcze raz przepraszam bardzo i powiem Ci takze ze wykonuj to co robisz dalej jak robiles bo niektorym na forumporzadna lekcja by sie przydala przepraszam i pozdro [/code]
nom ja zaglosowalem na tak bo uznalem to za zart i myslalem ze o tym wszystkim wiesz, mysle tak samo jak kazdy kto dal tak wiec nie patrz na te ankiete
W baniach wam się poprzewracało? Nie raz mówiłem, że jak coś jest nie na poważnie to są od tego dwa działy - HP i Humor!
Dosyć mam zarówno ja jak i większość forumowiczów czytania skargi i się zastanawiania czy ona jest na poważnie czy nie, bo nie długo dojdzie do paradoksu, że w dziale skargi bedzie dział humor, a ja przy każdej skardze będe musiał pisać do autora tematu czy to był żart czy nie. KONIEC!
Hp i humor nie zostały skasowane wiec nowik dostaje warna. Raz ze glupi zart, dwa ze zart nie w tym dziale i trzy, że żart, który zamiast rozładować atmosfere na forum to ją napina.