Witam ! chcialem zlozyc skarge na admina ronina! okolo godzinki 24.30 gralem sobie spokojnie na bydzi i ... nagle kick... za co hm... okazuje sie ze pan admin w polowie mapki zmienia zasady gry i wprowadza zabijanie tylko na noze ! czy to normalne chyba nie tym bardziej ze admin ma pilnowac porzadku a nie kazac grac nozami. Byc moze bylo to spowodowankie jego pro skilem 5:10 i chcial zeby wszyscy biegali z nozem a on z bronia nie wiem... kiedy inny admin Roso zwrocil mu uwage to dostal ... uwaga uwaga bana chyba admin adminowi bana dac nie moze o ile dobrze mi wiadomo ! mam nadzieje ze temu panu zostanie odebrany admin... jest ich wystaczajaco duzo na bydzi i umieja sie zachowac jak nalezy!
Byc moze bylo to spowodowankie jego pro skilem 5:10 i chcial zeby wszyscy biegali z nozem a on z bronia nie wiem...
Tu nie rozchodzi się kto ma jakiego skilla, bo tu nikt nie powinien nikogo oceniać. Serwer jest tak świetny bo nikt nie wyzywa od n00bów tylko za słabe staty
A co do sprawy to na razie nie ma co się wypowiadać konkretnie czy zabrać @ czy nie i dlaczego. Zobaczy się logi i będzie wiadomo po czyjej stronie leży wina. IMO można zamknąć do powrotu Solida, bo takie sprawy generują niepotrzebne zwady...
Dziękuje.
Szybszy ty jestes hajt skillor i w ogole karator , mmmm ronin nie mial co robic tylko zmieniac zasady gry bo mial 5:10 hahahaahAHAHAHAHahahah wez idz stad
M!3LC4R [Usunięty]
Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 20:01
Dla mnie ta cala sprawa jest smieszna. jesli ronin sie tak zachowal to na bank za to odpowie. po co sie klucic. jak solid wróci bedzie po sprawie a tak nawzajem sobie dogryzacie. nie dluo powstana tu dwa obozy