CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
RONIN&Samowolka
Autor Wiadomość
MaacieK

Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 23:08   

z tymi nozami to róznie bywa, no ale jeśli 3/4 graczy grających na servie dostosowuje sie do pomysłu a 1/4 robi na przekur to chyba cos tu jest nie tak? Trudno też 'nie zauważyć', że większość graczy biegnie z kosami skoro zazwyczaj tną ściany i słychać. Nie było mnie na miejscu zdażenia wiec nie moge osądzać ale mam czucie w moczu, że Ronin ma racje.

Wyjaśni się jak wróci SS :)

patterson

Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 23:24   

Bo to jakieś drentwusy są :E Boją się o staty, ze im sie popsują :faja: i robią focha, bo admin to, tamto, a jak by wszyscy zagrali to by śmiesznie było :rotfl2:

Szybszy

Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 00:11   

lnk napisał/a:
Szybszy ty jestes hajt skillor i w ogole karator , mmmm ronin nie mial co robic tylko zmieniac zasady gry bo mial 5:10 hahahaahAHAHAHAHahahah wez idz stad :x

lol

i.S.b

Dodatkowy Nick: IrYs
Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 02:02   

Macieek, "masz czucie w moczu, że Ronin ma racje"- taa? spoko, tylko jak Ty je możesz mieć jak Ciebie tam wogóle nie bylo ?? nie widze sensu Twojej wypowiedzi, a podliz zostaw na kiedy indziej ... n/c

PoZdRo 4 ALL !! :faja:

_rOsO_

Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 06:55   

Maciuś noze na poczatku to jeszcze OKI ale nie w połowie mapy i wbrew woli graczy !! Kumasz ?? WBREW
VoT Ronina o FFA nie przeszedł i tylko dwie osoby chcialy noże więc 98% nie chciało, jak nie wiesz o czym mówisz to nie mów wogóle.

Jeśli serw jest TP i cieszy sie taką popularnoscią, że większość FFA nam zazdrosci to coś w tym jest. Zawsze i o każdej porze są gracze, więc jakiś admin samowolką nie ma prawa tego niszczyć i kickować tych którzy grają wg ZASAD SERWERA, to tak jakby policja strzelała do ludzi za chodzenie po pasach.

A jak KTOŚ chce niszczyć to co jest zbudowane na Bydzi... to niech mu H@ powie czy to jest Fajnie :/

Czujesz w moczu ?? LoL słaby masz mocz

Ronin

Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 09:13   

Roso jak mi cię żal, sądzisz ,że coś ci z tego wyjdzie że skarge napisałeś ??

Zresztą niechce mi się z tobą rozmawiać za młody jesteś i intelekt nie ten. :x :x :x

_rOsO_

Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 09:34   

Ronin napisał/a:
Roso jak mi cię żal, sądzisz ,że coś ci z tego wyjdzie że skarge napisałeś ??

Zresztą niechce mi się z tobą rozmawiać za młody jesteś i intelekt nie ten. :x :x :x

Napisałem to bo niszczysz klimat na serwie i olewasz to czego oczekują gracze oraz regulamin, poza tobą 3 innych admów pilnuje porządku i musimy sie tłumaczyć bo jeden ich wywala za swoje "fazy".

Co do intelektu to racja nie ten ( sam sobie dowalać nie musisz ) :rotfl: niby dorosły facet a takie teksty sypie pff jeszcze mi na rodziców naskocz...

Poczekam, aż Solid pokaże rozmowę Ronina - rOsO, Homis, IrYs , "dorosły facecie" ( skecz M.Dańca )

Wiek ?? znaczy Młody to głupi, a starszy zawsze mądry ?? To jakiś kawał śmieszny po 40 ??

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 10:23   

Mówisz Ronin, że jesteś dłużej stażem, ale widze że nie przeczytałeś regulaminu adminów pod którym pisze, żeby się z nim zapoznać

Oto wyciąg z regulaminu
Cytat:
REGULAMIN ADMINÓW

1. Admini muszą prezentować wysoki poziom kultury i opanowania. Mają świecić przykładem zarówno na serwerze jak i na forum. (...)

2. Admini nie nadużywają swoich praw. Nie podpowiadają sobie w czasie gry przy pomocy amx_chat, nie "zaśmiecają" ekranu kolorowymi tekstami przy użyciu amx_tsay. To utrudnia grę innym.

4. Admini nie kłócą się między sobą. Sprawy między sobą wyjaśniają kulturalnie wyłącznie na amx_chat w czasie gry bądź na forum w dziale adminów.

5. Admini nie karają się nawzajem za nie przestrzeganie regulaminów. Jeżeli jeden admin widzi przewiniene drugiego to upomina go, pyta o wyjaśnienie na amx_chat lub pisze o tym na forum adminów.
<-- i tu ostrzeżenie dostaje Roso, za założenie tematu na public'u.
Cytat:

10. Admin ma obowiązek:
a) Pilnować porządku, dyscypliny oraz zasad gry na serwerze,
(...)

12. Dla Admina słowo HeadAdmina jest ostateczne. To on rozstrzyga spory. Można jednak z nim polemizować, próbowac przekonać, ale bezsprzecznie admin musi się do niego stosować.

13. Każdy admina ma obowiązek zapoznać się z tym regulaminem i w pełni go przestrzegać.

Wymieniać co złamałeś za punky? Kultura, nie raz wałkowane, że nie narzucamy na siłe swoich zasad, że serwer jest TP! Nie raz było mówione, że admin admina nie banuje itp itd...
A to że Roso dużo dało, m.in. to, że i inni się odezwali, np siatkarz i jest to przykładem, że nie tylko Roso to przeszkadzało.

Wg 12. pkt kara jest następująca. Na czas nieokreślony zostajesz pozbawiony następujących flag:
d - amx_ban
j - amx_vote

Powód: złamanie regulaminu łącznie z nadużywaniem obu flag. Jako admin z większym stażem powinieneś dokładnie wiedzieć, co wolno, a czego nie i dawać przykład tym, którzy staż mają mniejszy. Tu nie ma zasady, że ktoś ze stażem większym ma większe prawa od innych...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi