Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 14:34 Film cs.telsten.com
UWAGA
No to ogłaszam że robimy filmik Czekam na maile od was z demkami, ktróe ślijcie pod adres demka89@o2.pl w tytule podajac nick
Treść maila ma wygladać następująco
Kod:
Nick:
Czas:
Opis akcji ktrótki:
Czas wysyłania demek nieokreślony 1 mail = 1 demko
Maile które nie będą spełniay w/w wymagań będa usuwane...
Wszelkie pytanai piszcie tutaj A film nie wiem kiedy skończe robić bo bedzie robiony jak będe mial czas i jest on robiony w ramach kary za moją głupotę
a moze wrzucac na eftepa od razu? i wklejac linki do maila?
PS jaki ftp darmowy polecacie?
Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 14:39
a moze na bydzi zainstalujcie jakis programik do nagrywania. ja jestem zielony w nagrywaniu demek wiec nic bym nie mogl wyslac a tak moze i ja bym sie znalazl w filmiku
a moze na bydzi zainstalujcie jakis programik do nagrywania. ja jestem zielony w nagrywaniu demek wiec nic bym nie mogl wyslac a tak moze i ja bym sie znalazl w filmiku
wbijasz na serwer potem w consoli wpisujesz
Kod:
record nazwa_dema
i sie nagrywa a nastepnie jak chcesz przerwac nagrywanie to wpisujesz w consoli
w konsoli wpisujesz: record xxx gdzie xxx to nazwa demka
jak chcesz zakonczyc, wpisujesz stop
demka sa w folderze cstrike
odtwarzasz je wpisujac playdemo xxx , a jesli to hltv to viewdemo xxx
eh jak nagrywasz demko z pierwszej osoby przec komende record to przy odtwarzaniu tez wpisujesz viewdemo....playdemo tez mozesz ale wtedy nie bedziesz mogl przewijac czy dawac stop itp
a tak wogole to mozna hltv postawic na jakis czas na bydzi
szkoda ze demek nie nagrywam hyhy
powodzenia w tworzeniu nowik
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.