jak mam taka akcje z kompem (oczywiscie ze na windowsie bo gdziezby indziej...)
to wale format c: i sie nie przejmuje...i tak beidzesz musial kiedys zrobic.
Ja sie zabieralem do formata 2 miesiace nie dawno, a komp mi dobrze chodzil (na nowym PC ), bylem przyzwyczajony do starego kompa i windowsa 98, gdzie praktycznie co 3 dni format robilem lol2, a czasami kilka razy dziennie
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Psychic ja format mialem niecaly miesiac temu dopiero co ogarnolem wszystko poinstalowalem programy itp.
Babcia my gg: 6526094 pisz .
Sidney: zagadam do Ciebie na gg
ja format juz nie robiłem dobre 10 mięsięcy ale musiałem go zrobić jakies dwa tygodnie temu ale dlatego że zakupiłem większy dysk sata i na nim postawiłem system ale te programy sprwadzają się dobrze raz w tygodniu nimi robie i wszystko gitara oczywiście windows zaktualizowany
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
psychic kiedys robilem tak jak ty teraz mi sie znudzilo i profilaktycznie co jakies 2 miesiace format leci tylko ze ja niemam problemu bo mam jedna partycje z windowsem a druga z innymi rzeczami
Zainstaluj sobie System Mechanic 5 Professional , tam wszystko przeskanuj i wywal co znajdzie z rejestru i nie potrzebne pliki i w ogole .Jak to nie zadziala to format
sidney ja tez robie zadko formata teraz bo mam nowego kompa...kilka miechow temu tak formatowalem non stop ale to nudne jest...ale powiem szczerze, ze wole formatowac wina 98 niz tego xp, bo w xp nic robic nie musisz
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.