...ciężka sprawa...to że był pijany to go nie usprawiedliwia, bo nie powinno sie obrażać graczy...ale jak jest trzeźwy to zachwouje sie kulturalnie...mimo wszystko kara powinna być ...
PoZdRo 4 ALL
W sumie to mało ważne co powiedział. Skoro LOLA się obraziła to nie było to coś w stylu "głupia kobieto" (chociaż za to też mogła, ja tam nie wiem):P. Samo obrażanie (nieważne jakie) innych graczy łamie ważny punkt regulaminu serwera. Jestem więc za 2 tygodniami. IMO nie mniej. (Dżizaz 2 tygodnie bez kantera )
_________________ Pół-Człowiek Pół-Kabura
Jadę Szatańskim Czołgiem, Jadę Na Wojnę!
M!3LC4R [Usunięty]
Wysłany: Nie 06 Lis, 2005 23:33
irysek dobrze napisal kara byc powinna popierwsze adi powinien przeprosic karolcie a to na ile powinien dostac bana niech zdecyduje sama zainteresowana mysle ze tak bedzie sprawiedliwe
SiD [Usunięty]
Wysłany: Nie 06 Lis, 2005 23:37
M!3LC4R napisał/a:
a to na ile powinien dostac bana niech zdecyduje sama zainteresowana mysle ze tak bedzie sprawiedliwe
heh nie moge sie z tym zgodzić , napisała skarge a co do kary to juz jest decyzja H@