Wysłany: Sob 04 Lut, 2006 21:39 Dzis 21:10 ban czemu??
Siema!
Dostalem bana za to ze stezelalem do kolesia ktory nawalal do mnie.Czemu on nie dostal tylko ja??Czy to jest sprawiedliwosc adminow?Nigdy nie zlamalem regulaminu tego serwa a tu ban na tez serw calkowity bez ostrzezenia ani upomnienia!!
Wysłany: Sob 04 Lut, 2006 21:40 Re: Dzis 21:10 ban czemu??
FTB napisał/a:
Siema!
Dostalem bana za to ze stezelalem do kolesia ktory nawalal do mnie.Czemu on nie dostal tylko ja??Czy to jest sprawiedliwosc adminow?Nigdy nie zlamalem regulaminu tego serwa a tu ban na tez serw calkowity bez ostrzezenia ani upomnienia!!
Jakie to niby zasady??
Prawdopodobnie z automatu ten ban za 2h spadnie
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
FTB chyba jednak nie bo gdy nie ma admina a bedzie ktos kto lubi sobie postrzelac do swoich to nic nei zrobisz a tak to dostanie bana na 2h i no problem no a automat jest omylny wiadomo, no ale jednak musiales do kogos strzelac ze dostales bana
Tak wiem nowik ze strzelalem do kogos.
Ja uznaje taka zasade jak z teamu nikt sie nie zaczepia to ja tez tego nie robie.
A on do mnie nawalal z giwery,wiec oddalem i tak po chwili kick and ban na serwa.
Wiec mowicie ze to automat? hmm no to ok.
Jesli dostales bana, a koles nie, to znaczy ze Ty do typa strzelales wiecej razy.
Jesli typ Cie trafil przez przypadek to oddawanie jest zwyklą głupotą i przejawem braku opanowania.
Jesli typ Cie trafiał specialnie, to wystarczyło by zglosic to adminowi, a nie oddawać samemu i potem prosic o wylaczenie plugin'u bo Cie kikował za wymierzanie kary samemu.
To tak jak wylaczyć policje, bo nie chce sie iść na komisariat, a zamiast tego woli się iść i komuś skuć twarz osobiście. Tylko pomyśl jakby wtedy wygladało życie w społeczeństwie -_-.
Pozdro.
Ban zniknie prawdopodobnie na 2 h po otrzymaniu. Jak nie, to pisz.