Wy zaraz kazdego pro gracza wietrzycie haxy, olaboga.
A zaraz wam powiem smiesza rzecz wcale sie nie zdziwie jak z naszej sceny zniknie board.pl
Jeden koleś z Torunia, znam go z CZ, złapano go na ab czy innych wspomagaczach. Czy miał czy nie juz nie o to chodzi. Gośc jest studentem prawa i ze jest całkiem kumaty uznał zablokowanie konta steam za bezprawne działanie "paru oszołomów" to jego słowa. Otóz złożył sprawę w prokuraturze o naruszenie tzw. dóbr osobistych i kradziez; słuchajcie "wartości nie materialnej i prawnej" jestem ekonomista z wykształcenia i to oznacza rzecz nienamacalną np utwory muzyczne i oprogramowanie sa takimi między innymi "wartościami".
Co z tego wyniknie to cholera wie. Z prawnego punktu widzenia niewiem nawet czy VAC i Vac 2 moga banować konta. Ale powiedzmy ze to produkt Valve wiec ich system moze blokowac konta ze wspomagaczami, chociaż mam watpliwości.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?? Tylko proszę bez komentarzy typu : trzeba banować oszustów, to wiemy wszyscy bez takich komentarzy, chodzi mi o to jak wy to postrzegacie względem prawnym.